Speciale kortingen

In het laagseizoen biedt camping Het Winkel voor jonge gezinnen en 55+ers een speciale korting aan. Deze korting houdt in dat u 20% korting krijgt op de overnachtingsprijs.

Klik hier voor meer informatie over arrangementen en tarieven. Kortingen gelden niet op arrangementen en de diverse kortingen zijn niet te combineren. Mochten u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op of kom gezellig langs!


Definitie jong gezin: minimaal 1 kind van max. 4 jaar
Definitie 55+ ers: minimaal 1 persoon is 55 jaar of ouder (op basis van 2 pers.)

Chalet huren met korting in de Achterhoek

Huur een chalet met korting op Recreatiepark Het Winkel, onze groene camping gelegen in Winterswijk, de Achterhoek. U kunt een comfortabele chalet met korting boeken op ons park. Ons vakantiepark is van alle gemakken voorzien. Het Winkel heeft op haar park vele voorzieningen om uw vakantie compleet te maken. Als u van de natuur wilt genieten, dan zijn er eveneens vele mogelijkheden. Wist u dat honden welkom zijn op onze camping?

Er zijn vele mooie fiets- en wandeltochten. En breng ook zeker een bezoek aan Winterswijk, om te winkelen of over de gezellige weekmarkt struinen. Ook heerlijk: even ontspannen in de wellness van Het Winkel, zoals de sauna, zonnebanken en infraroodcabine.

Wilt u een specifieke accommodatie reserveren?

Dat kan! Tegen een vergoeding van €10,00 per boeking kunt u bij uw boeking uw specifieke wensen kenbaar maken of een specifieke plaats aangeven.  Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn deze wensen te vervullen, zullen wij contact met u opnemen. 

Vragen over chalet met korting in de Achterhoek?

Willt u meer informatie over het huren van een chalet op onze camping in Winterswijk? Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, bel 0543- 51 30 25 of kom gezellig langs op onze  camping in Winterswijk! Kunt u meteen alvast sfeerproeven. Onze receptie staat u graag te woord!

Kamperen met korting Winterswijk
Speeltuin Achterhoek Het Winkel
Winterswijk Het Winkel
Kamperen met korting Winterswijk
Speeltuin Achterhoek Het Winkel
Winterswijk Het Winkel