Aanbiedingen Chalets en Glamping herfstvakantie 2018

Uw herfstvakantie van 2018 doorbrengen in Winterswijk (de Achterhoek)? Lekker op vakantie deze herfst naar Winterswijk? In het najaar is het prachtig op ons Recreatiepark Het Winkel in Winterswijk. Onze chalets zijn allen voorzien van een woonkamer, aparte slaapkamers, keuken en een badkamer. Heerlijk comfortabel vertoeven met het hele gezin in de herfstvakantie! Wist u dat ons animatieteam ook aanwezig is van zaterdag 13 t/m zondag 28 oktober. Klinkt als een heerlijke herfstvakantie in 2018, vindt u ook niet?

Op zoek naar een grotere ruimte? Sinds dit jaar bieden wij ook een 10 persoons familiehuis aan, ook van alle gemakken voorzien!

Herfstvakantie bij Het Winkel in een accommodatie
4 - persoons Chalet

Verblijf in een luxe 4-persoons chalet in de periode van vrijdag 12 oktober - zondag 28 oktober.

Aanbieding: u kunt de chalet van vrijdag tot vrijdag of van zaterdag tot zaterdag huren in deze periode voor € 425,00.

De aanbieding is inclusief gas, water, electra en toeristenbelasting, exclusief eindschoonmaak (€ 45,00) en borg (€ 150,00).

Nu boeken
Herfstvakantie in een chalet bij Het Winkel
6-persoons Chalet

Verblijf in een luxe 6-persoons chalet in de periode van vrijdag 12 oktober - zondag 28 oktober.

Aanbieding: u kunt de chalet van vrijdag tot vrijdag of van zaterdag tot zaterdag huren in deze periode voor € 485,00.

De aanbieding is inclusief gas, water, electra en toeristenbelasting, exclusief eindschoonmaak (€ 45,00) en borg (€ 150,00).

Nu boeken
10 persoons familiehuis herfstvakantie 2018
10 persoons familiehuis

Verblijf in ons luxe 10-persoons familiehuis in de periode van vrijdag 12 t/m zondag 28 oktober. Voor 7 nachten betaalt u in deze periode € 699,-.

De aanbieding is inclusief gas, water, electra en toeristenbelasting, exclusief eindschoonmaak (€ 80,-) en borg (€ 200,-).

Boek nu

Wilt u een specifieke accommodatie reserveren?

Dat kan! Tegen een vergoeding van €10,00 per boeking kunt u bij uw boeking uw specifieke wensen kenbaar maken of een specifieke plaats aangeven.  Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn deze wensen te vervullen, zullen wij contact met u opnemen.