Kerstvakantie 2019 Winterswijk

Kerstvakantie 2019 vieren in de Achterhoek? Lekker op vakantie in de kerstvakantie? Ook in de winter is het prachtig op Recreatiepark Het Winkel in Winterswijk. Onze chalets zijn allen voorzien van een woonkamer, aparte slaapkamers, keuken en een badkamer. Heerlijk comfortabel vertoeven met het hele gezin in de kerstvakantie! Geniet van uw kerstvakantie van 2019 in de Achterhoek! Lees meer over uw kerstvakantie in Winterswijk!

Vakantiehuisje op ons park

Luxe verblijven in een van onze vakantiehuisjes? Wij beschikken over 4 persoons en 6 persoons chalets en deze zijn gezellig op een ruim veld gesitueerd, aan de bosrand. Heerlijk wakker worden in de natuur! Onze chalets zijn voorzien van alle luxe en beschikken over genoeg ruimte voor het hele gezin! Kerstvakantie brengt u comfortabel door in een van onze chalets!

Wilt u met meer mensen in 1 huis verblijven? Denk dan eens aan ons 10 persoons familiehuis

Link: http://booking.hetwinkel.nl/nl/booking/reservation/?booking_resort=winkel2&booking_level=1002&booking_arrival=20-12-2019&booking_duration=7
Chalet met veranda

Verblijf in een luxe 4-persoons chalet in de periode van vrijdag 20 december - zondag 5 januari. 

Aanbieding: u kunt de chalet van vrijdag tot vrijdag of van zaterdag tot zaterdag huren in deze periode voor € 559,00 per week

De aanbieding is inclusief gas, water, electra en toeristenbelasting, exclusief eindschoonmaak (€ 45,00) en borg (€ 150,00).

Wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan op de ‘nu boeken’ button en doorloop het boekingsproces. 

Boek direct online
Link: http://booking.hetwinkel.nl/nl/booking/reservation/?booking_resort=winkel2&booking_level=1008&booking_arrival=20-12-2019&booking_duration=7
Chalet met 'hooizolder'

Verblijf in een luxe 6-persoons chalet in de periode van vrijdag 20 december - zondag 5 januari. 

Aanbieding: u kunt de chalet van vrijdag tot vrijdag of van zaterdag tot zaterdag huren in deze periode voor € 649,00 per week.

De aanbieding is inclusief gas, water, electra en toeristenbelasting, exclusief eindschoonmaak (€ 45,00) en borg (€ 150,00).

Wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan op de ‘nu boeken’ button en doorloop het boekingsproces. 

Boek direct online
10 persoons familiehuis kerstvakantie 2019
10 persoons familiehuis

Toch liever met de hele familie kerstvakantie vieren? Boek dan ons familiehuis.

Aanbieding: u kunt het familiehuis van vrijdag tot vrijdag of van zaterdag tot zaterdag huren in deze periode voor € 1245,00.

De aanbieding is inclusief gas, water, electra en toeristenbelasting, exclusief eindschoonmaak (€ 100,00) en borg (€ 250,00).

Boek nu

Kerstvakantie bij Het Winkel

Ook in de kerstvakantie is er veel te beleven op en rondom Recreatiepark Het Winkel in Winterswijk. In ons restaurant worden heerlijke gerechten geserveerd op vrijdag en zaterdag zijn wij geopend. Lekker à la carte dineren en vervolgens loungen bij onze open haard? Hoe heerlijk kan uw kerstvakantie zijn!


Lekker ontspannen tijdens uw kerstvakantie 2019 in de Achterhoek? U kunt tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van de sauna en infraroodcabine, wanneer u verblijft op ons park. Ontdek de prachtige omgeving in winterse sferen met onze fiets- en wandelroutes! Kortom, ook in de winter is het goed vertoeven bij Het Winkel. Kom naar de Achterhoek voor een onvergelijke kerstvakantie van 2019!

Wilt u een specifieke accommodatie reserveren?

Dat kan! Tegen een vergoeding van €15,00 per boeking kunt u bij uw boeking uw specifieke wensen kenbaar maken of een specifieke plaats aangeven.  Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn deze wensen te vervullen, zullen wij contact met u opnemen. 

Heeft u nog vragen over uw kerstvakantie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het doorbrengen van uw kerstvakantie op ons park? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via T: 0031 (0)543 513025. Voor meer informatie of een bezichtiging van de locatie neemt u contact met ons op.