Aanbiedingen Chalets en Glamping Meivakantie 2020

Meivakantie 2020 vieren in de Achterhoek? Lekker op vakantie in mei? In mei is het prachtig op Recreatiepark Het Winkel in Winterswijk. Onze chalets zijn allen voorzien van een woonkamer, aparte slaapkamers, keuken en een badkamer. Heerlijk comfortabel vertoeven met het hele gezin in de meivakantie! Geniet van uw meivakantie van 2020 in de Achterhoek! 

Meivakantie bij Recreatiepark Het Winkel
Chalet Lodge (4 personen)

7 nachten overnachten tussen vrijdag 24 april en zondag 3 mei 2020 voor slechts €549,-. 

De prijs is incl. 4 personen, gas, water, elektra en toeristenbelasting, exclusief borg (€ 150) en eindschoonmaak (€45). 

Online boeken
Meivakantie bij recreatiepark Het Winkel
Chalet Lodge (6 personen)

7 nachten overnachten tussen vrijdag 24 april en zondag 3 mei 2020 voor €699,-. 

De prijs is incl. 6 personen, gas, water, elektra en toeristenbelasting, exclusief borg (€150) en eindschoonmaak (€45). 

Online boeken
Meivakantie bij Recreatiepark Het Winkel
Vacanstudio (Glamping)

7 nachten overnachten tussen vrijdag 24 april en zondag 3 mei 2020 voor €449,-

De prijs is incl. 5 personen, gas, water, elektra en toeristenbelasting, exclusief borg (€150) en eindschoonmaak (€45). 

Online boeken

Volop activiteiten tijdens meivakantie

Lekker kamperen tijdens de meivakantie in Winterswijk? Dan bent u bij ons, camping Het Winkel in Winterswijk, aan het juiste adres! Voor kinderen is er veel te beleven op en rond de camping. Er is een zwembad met grote glijbaan en kinderbad, er is kinderanimatie met een enthousiast animatieteam dat elke dag leuke knutsels, spelletjes en (sport) activiteiten organiseert.

De grote speeltuin naast het kinderclubhuis is ook zeer geliefd. Over het gehele terrein verdeeld zijn eveneens diverse speeltoestellen gelegen. Bij minder weer kunnen de kinderen terecht in de binnenspeeltuin, met vele meters aan klim-, klauter- en glijplezier. 

Meivakantie arrangement

Er even tussenuit in mei? Kom naar Recreatiepark Het Winkel en profiteer van ons meivakantie arrangement! Ook tijdens de meivakantieis het goed toeven op ons recreatiepark. Het terras is voor u geopend en u geniet er heerlijk in de buitenlucht van een hapje en drankje onder begeleiding van gezellige muziek. Puur genieten voor jong en oud!

Wilt u een specifieke accommodatie reserveren?

Dat kan! Tegen een vergoeding van €15,00 per boeking kunt u bij uw boeking uw specifieke wensen kenbaar maken of een specifieke plaats aangeven.  Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn deze wensen te vervullen, zullen wij contact met u opnemen. 

Heeft u nog vragen over uw meivakantie in 2020 in de Achterhoek?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het doorbrengen van uw meivakantie op ons park? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via T: 0031 (0)543 513025. Voor meer informatie of een bezichtiging van de locatie neemt u contact met ons op.