Aanbiedingen Chalets & glamping Pasen 2020

Pasen 2020 vakantie vieren in de Achterhoek? Lekker op vakantie met pasen? In het voorjaar is het prachtig op Recreatiepark Het Winkel in Winterswijk. Onze chalets zijn allen voorzien van een woonkamer, aparte slaapkamers, keuken en een badkamer. Heerlijk comfortabel vertoeven met het hele gezin in de paasvakantie! Geniet van uw paasvakantie van 2020 in de Achterhoek!

Luxe verblijven in een van onze vakantiehuisjes? Wij beschikken over 4 en 6 persoons chalets en deze zijn gezellig op een ruim veld gesitueerd, aan de bosrand. Of gaat u liever voor glamping? Wilt u graag met de hele familie op pad, denk dan eens aan ons 10-persoons familiehuis. Onze accommodaties zijn voorzien van alle luxe en beschikken over genoeg ruimte voor het hele gezin! 

Paasbrunch en paasbuffet

Op Eerste Paasdag (12 april 2020) kunt u in ons restaurant Reuselink terecht voor een heerlijke paasbrunch (uiteraard met paaseitjes) en paasbuffet

Afbeelding: moet kleiner
Paasweekend aanbieding

Profiteer nu van ons Pasen arrangement!
Verblijven in een accommodatie van donderdag 9 tot en met maandag 13 april 2020 startende vanaf € 435,-.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief toeristenbelasting, stroom en water, exclusief eindschoonmaak en borg. 

Zoek & boek
Afbeelding: moet kleiner
Chalet lodge (4 personen)

Profiteer nu van ons Pasen arrangement! 4 nachten overnachten van donderdag 9 tot en met maandag 13 april 2020 voor slechts €515,-.

De prijs is inclusief toeristenbelasting, stroom en water, exclusief eindschoonmaak (€45,-) en borg (€150,-). 

Zoek & boek

Afbeelding: Chalet.54 klein
Chalet lodge (6 personen)

Profiteer nu van ons Pasen arrangement! 4 nachten overnachten van donderdag 9 tot en met maandag 13 april 2020 voor slechts €615,-.

De prijs is inclusief toeristenbelasting, stroom en water, exclusief eindschoonmaak (€45,-) en borg (€150,-). 

Zoek & boek

Afbeelding: Glampingstudio buitenaanzicht
Vacanstudio (glamping) 5 persoons

Profiteer nu van ons Pasen arrangement! 4 nachten overnachten van donderdag 9 tot en met maandag 13 april 2020 voor slechts €435,-.

De prijs is inclusief toeristenbelasting, stroom en water, exclusief eindschoonmaak (€ 45) en borg (€ 150). 

Zoek & boek

Link: https://booking.holidayagent.nl/nl/booking/reservation/?booking_resort=winkel2&booking_level=1013&booking_arrival=09-04-2020&booking_duration=4
10 persoons familiehuis

Profiteer nu van ons Pasen arrangement! 4 nachten overnachten van donderdag 9 tot en met maandag 13 april 2020 voor slechts € 899,-.

De prijs is inclusief toeristenbelasting, stroom en water, exclusief eindschoonmaak (€100,-) en borg (€250,-). 

Zoek & boek

Activiteiten op ons recreatiepark tijdens Pasen

Eitjes zoeken!
Tijdens Pasen mag de Paashaas natuurlijk niet ontbreken. Op Eerste Paasdag brengt hij een bezoek aan Camping Het Winkel! Zal hij dit jaar ook weer paaseieren voor de kinderen hebben verstopt? Alle kinderen mogen helpen zoeken! Het wordt een geweldige vakantie die ze niet snel vergeten. Tijdens de paasvakantie is het animatieteam 5 keer per dag in actie op Het Winkel.

Spectaculair Paasvuur
Op eerste Paasdag steken we 's avonds in het weiland een groots Paasvuur aan. Een schitterend spektakel dat u niet mag missen. Zoals altijd is na de tijd ons loungecafé geopend om nog gezellig even na te borrelen. Iedereen is van harte welkom!

Wilt u een specifieke accommodatie reserveren?

Dat kan! Tegen een vergoeding van €15,00 per boeking kunt u bij uw boeking uw specifieke wensen kenbaar maken of een specifieke plaats aangeven.  Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn deze wensen te vervullen, zullen wij contact met u opnemen. 

Heeft u nog vragen over uw paasvakantie van 2020 in de Achterhoek?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het doorbrengen van uw paasvakantie in 2020 in de Achterhoek, in Winterswijk op ons park? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via T: 0031 (0)543 513025. Voor meer informatie of een bezichtiging van de locatie neemt u contact met ons op.