Pinksteren 2020 op Het Winkel

Pinksteren 2020 doorbrengen in de Achterhoek? Kom naar Het Winkel en profiteer van ons Pinksterarrangement! Ook tijdens het Pinksterweekend is het goed toeven op ons recreatiepark. Het terras is voor u geopend en u geniet er heerlijk in de buitenlucht van een hapje en drankje onder het genot van van gezellige muziek. Puur genieten voor jong en oud! Lees hieronder meer over de speciale aanbiedingen van onze accommodaties. 

Link: https://booking.holidayagent.nl/nl/booking/reservation/?booking_resort=winkel2&booking_arrival=07-06-2019&booking_duration=4&booking_level=1002
Chalet Lodge (4 personen)

Van vrijdag 29 mei tot en met dinsdag 2 juni al vanaf € 539. 

De prijs is incl. 4 personen, gas, water, elektra en toeristenbelasting. Exclusief eindschoonmaak (€45) en borg (€150).

Online boeken
Link: https://booking.holidayagent.nl/nl/booking/reservation/?booking_resort=winkel2&booking_arrival=07-06-2019&booking_duration=4&booking_level=1008
Chalet Lodge (6 personen)

Van vrijdag 29 mei tot en met dinsdag 2 juni al vanaf € 615. 

De prijs is incl. 6 personen, gas, water, elektra en toeristenbelasting. Exclusief eindschoonmaak (€45) en borg (€150).

Online boeken
Link: https://booking.holidayagent.nl/nl/booking/reservation/?booking_resort=winkel2&booking_arrival=07-06-2019&booking_duration=4&booking_level=1009
Vacanstudio (Glamping)

Van vrijdag 29 mei tot en met dinsdag 2 juni al vanaf € 499. 

De prijs is incl. 5 personen, gas, water, elektra en toeristenbelasting. Exclusief eindschoonmaak (€45) en borg (€150).

Online boeken
Pinksteren in 10 persoons familiehuis
Familiehuis 10 personen

Van vrijdag 29 mei tot en met dinsdag 2 juni al vanaf € 989. 

De prijs is incl. 10 personen, gas, water, elektra en toeristenbelasting. Exclusief eindschoonmaak (€100) en borg (€250).

Online boeken

Pinkstervakantie voor het hele gezin

Heerlijke Pinkstervakantie
Zie, voel en ervaar de prachtige groene omgeving van Winterswijk tijdens Pinksteren. Neem een kijkje bij de dierenweide of geniet van een hapje en drankje op het terras.

Fun voor kids!
Speciaal voor kinderen zijn er veel faciliteiten voor een kindvriendelijke vakantie. Wat dacht u van een verwarmd buitenzwembad met waterglijbaan. Voor de jongste kinderen hebben we zelfs een kinderbad. En wat te denken van een heuse binnenspeeltuin! Op het park zijn vele speelplaatsen voor de kids. Uiteraard is het animatieteam ook actief tijdens het Pinksterweekend!

Sportief ontspannen
Ook op sportief gebied biedt Het Winkel genoeg mogelijkheden. Speel een potje tennis of huur een kegelbaan. Er zijn daarnaast vele fiets- en wandelroutes direct vanaf de camping! Deze routes zijn geschikt voor de hele familie.

Kortom, op Het Winkel is er genoeg te beleven voor een gezellig en geslaagdweekendje weg met Pinksteren.

 

Wilt u een specifieke accommodatie reserveren?

Dat kan! Tegen een vergoeding van €15,00 per boeking kunt u bij uw boeking uw specifieke wensen kenbaar maken of een specifieke plaats aangeven.  Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn deze wensen te vervullen, zullen wij contact met u opnemen. 

Heeft u nog vragen over een verblijf tijdens Pinksteren?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het doorbrengen van uw Pinksterweekend op ons park? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

U bereikt ons telefonisch via T: 0031 (0)543 513025. Voor meer informatie of een bezichtiging van de locatie neemt u contact met ons op.