Weekendje weg met hemelvaart 2018

Hemelvaart 2018 vieren in de Achterhoek? Lekker op vakantie met hemelvaart? Dit seizoen is het prachtig op Recreatiepark Het Winkel in Winterswijk. Onze chalets zijn allen voorzien van een woonkamer, aparte slaapkamers, keuken en een badkamer. Heerlijk comfortabel vertoeven met het hele gezin in de meivakantie! Geniet van uw hemelvaart vakantie van 2018 in de Achterhoek! 

Hemelvaart 2018

Er even tussenuit met Hemelvaart? Kom naar Recreatiepark Het Winkel en profiteer van ons Hemelvaartarrangement! Ook tijdens het Hemelvaartweekend is het goed toeven op ons recreatiepark. Het terras is voor u geopend en u geniet er heerlijk in de buitenlucht van een hapje en drankje onder begeleiding van gezellige muziek. Puur genieten voor jong en oud!

En speciaal voor Moederdag is er in ons restaurant Reuselink een heerlijke brunch! Reserveer snel!

Vakantiehuisje huren met Hemelvaart

Luxe verblijven in een van onze vakantiehuisjes? Wij beschikken over 4 en 6 persoons chalets en deze zijn gezellig op een ruim veld gesitueerd, aan de bosrand. Heerlijk wakker worden in de natuur! Onze chalets zijn voorzien van alle luxe en beschikken over genoeg ruimte voor het hele gezin! Uw Hemelvaartsweekend brengt u comfortabel door in een van onze chalets!

Nieuw dit jaar is ons 10 persoons familiehuis! Voorzien van alle gemakken, kunt u hier met de hele familie verblijven. Het familiehuis staat aan de bosrand en vlakbij de kinderboerderij. 

Link: http://booking.hetwinkel.nl/nl/booking/reservation/?booking_resort=winkel2&booking_level=1002&booking_arrival=09-05-2018&booking_duration=5
Chalet Lodge (4 personen)

Woensdag 9 mei tot zondag 13 mei voor slechts €445,-.

De prijs is incl. 4 personen, gas, water, elektra en toeristenbelasting. 

Online boeken
Link: http://booking.hetwinkel.nl/nl/booking/reservation/?booking_resort=winkel2&booking_level=1008&booking_arrival=09-05-2018&booking_duration=5
Chalet Lodge (6 personen)

Van woensdag 9 mei tot zondag 13 mei voor slechts € 525,-. 

De prijs is incl. 6 personen, gas, water, elektra en toeristenbelasting. 

Online boeken
Link: http://booking.hetwinkel.nl/nl/booking/reservation/?booking_resort=winkel2&booking_level=1009&booking_arrival=09-05-2018
Vacanstudio (Glamping)

Profiteer van het Hemelvaartarrangement!
Van woensdag 9 mei tot zondag 13 mei voor slechts €425,-.

De prijs is incl. 5 personen, gas, water, elektra en toeristenbelasting. 

Online boeken
Hemelvaartvakantie bij Recreatiepark Het Winkel
Familiehuis 10 personen

Profiteer van het Hemelvaartarrangement! Van zondag 6 t/m zondag 13 mei voor slechts € 849,-.

Liever 4 nachten weg? Kom dan van woensdag 9 t/m zondag 13 mei voor slechts € 735,-

De prijs is incl. gas, water, elektra en toeristenbelasting, exclusief eindschoonmaak (€ 80,-) en borg (€ 200,-). 

Online boeken

Vakantie voor het hele gezin

Voor een geslaagde vakantie met de hele familie hebben we voor de kinderen diverse speelplaatsen, een echte binnenspeeltuin, een kinderzwembad (bij het gewone zwembad) en komt ons animatieteam vijf keer per dag in actie om uw kinderen te vermaken.

TIP: Neem ook eens een kijkje in de nostalgische tuin van Erve Brookert. Een cultureel erfgoed uit 1875 midden op het terrein van Recreatiepark Het Winkel waar de tijd volledig heeft stilgestaan. Waan u in de mooie oude tijd van de 19e eeuw. Zeker een kijkje waard voor jong en oud.

Wilt u een specifieke accommodatie reserveren?

Dat kan! Tegen een vergoeding van €10,00 per boeking kunt u bij uw boeking uw specifieke wensen kenbaar maken of een specifieke plaats aangeven.  Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn deze wensen te vervullen, zullen wij contact met u opnemen. 

Heeft u nog vragen over hemelvaart in 2018 in de Achterhoek?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het doorbrengen van uw hemelvaartweekend van 2018 in de Achterhoek, in Winterswijk op ons park? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via T: 0031 (0)543 513025. Voor meer informatie of een bezichtiging van de locatie neemt u contact met ons op.