Kerstvakantie 2017 Winterswijk

Kerstvakantie 2017 vieren in de Achterhoek? Lekker op vakantie in de kerstvakantie? Ook in de winter is het prachtig op Recreatiepark Het Winkel in Winterswijk. Onze chalets zijn allen voorzien van een woonkamer, aparte slaapkamers, keuken en een badkamer. Heerlijk comfortabel vertoeven met het hele gezin in de kerstvakantie! Geniet van uw kerstvakantie van 2017 in de Achterhoek! Lees meer over uw kerstvakantie in Winterswijk!

Vakantiehuisje op ons park

Luxe verblijven in een van onze vakantiehuisjes? Wij beschikken over 4 en 6 persoons chalets en deze zijn gezellig op een ruim veld gesitueerd, aan de bosrand. Heerlijk wakker worden in de natuur! Onze chalets zijn voorzien van alle luxe en beschikken over genoeg ruimte voor het hele gezin! Kerstvakantie brengt u comfortabel door in een van onze chalets!

Link: http://booking.hetwinkel.nl/nl/booking/reservation/?booking_resort=winkel2&booking_arrival=18-12-2017&booking_level=1002
Chalet met veranda

Verblijf in een luxe 4-persoons chalet in de periode van 18 december t/m 4 januari:
- weekend: € 299,00
- midweek: € 299,00
- week: € 425,00

Aanbieding is geldig voor maximaal 4 personen en exclusief toeristenbelasting.

Boek direct online
Link: http://booking.hetwinkel.nl/nl/booking/reservation/?booking_resort=winkel2&booking_arrival=18-12-2017&booking_level=1008
Chalet met 'hooizolder'

Verblijf in een luxe 6-persoons chalet in de periode van 18 december t/m 4 januari:
- weekend: € 349,00
- midweek: € 349,00
- week: € 499,00

Aanbieding is geldig voor maximaal 6 personen en exclusief toeristenbelasting.

Wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan op de ‘nu boeken’ button en doorloop het boekingsproces. 

Boek direct online

Kerstvakantie bij Het Winkel

Ook in de kerstvakantie is er veel te beleven op en rondom Recreatiepark Het Winkel in Winterswijk. In ons restaurant worden heerlijke gerechten geserveerd op vrijdag en zaterdag zijn wij geopend. Lekker à la carte dineren en vervolgens loungen bij onze open haard? Hoe heerlijk kan uw kerstvakantie zijn!


Lekker ontspannen tijdens uw kerstvakantie 2017 in de Achterhoek? U kunt tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van de sauna en infraroodcabine, wanneer u verblijft op ons park. Ontdek de prachtige omgeving in winterse sferen met onze fiets- en wandelroutes! Kortom, ook in de winter is het goed vertoeven bij Het Winkel. Kom naar de Achterhoek voor een onvergelijke kerstvakantie van 2017!

Wilt u een specifieke accommodatie reserveren?

Dat kan! Tegen een vergoeding van €10,00 per boeking kunt u bij uw boeking uw specifieke wensen kenbaar maken of een specifieke plaats aangeven.  Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn deze wensen te vervullen, zullen wij contact met u opnemen. 

Heeft u nog vragen over uw kerstvakantie van 2017 in de Achterhoek?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het doorbrengen van uw kerstvakantie van 2017 in de Achterhoek, in Winterswijk op ons park? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via T: 0031 (0)543 513025. Voor meer informatie of een bezichtiging van de locatie neemt u contact met ons op.