Link: http://booking.hetwinkel.nl/nl/booking/reservation/?booking_resort=winkel2&booking_level=1002&booking_arrival=18-05-2018&booking_duration=4
Chalet Lodge (4 personen)

Van vrijdag 18 mei tot dinsdag 22 mei al vanaf € 425,-.

De prijs is incl. 4 personen, gas, water, elektra en toeristenbelasting. Exclusief eindschoonmaak en borg.

Online boeken
Link: http://booking.hetwinkel.nl/nl/booking/reservation/?booking_resort=winkel2&booking_level=1008&booking_arrival=18-05-2018&booking_duration=4
Chalet Lodge (6 personen)

Van vrijdag 18 mei tot dinsdag 22 mei al vanaf € 499,-.

De prijs is incl. 6 personen, gas, water, elektra en toeristenbelasting. Exclusief eindschoonmaak en borg.

Online boeken
Link: http://booking.hetwinkel.nl/nl/booking/reservation/?booking_resort=winkel2&booking_level=1009&booking_arrival=18-05-2018&booking_duration=4
Vacanstudio (Glamping)

Van vrijdag 18 mei tot dinsdag 22 mei al vanaf € 415,-.

De prijs is incl. 5 personen, gas, water, elektra en toeristenbelasting. Exclusief eindschoonmaak en borg.

Online boeken

Pinkstervakantie voor het hele gezin

Heerlijke Pinkstervakantie
Zie, voel en ervaar de prachtige groene omgeving van Winterswijk tijdens Pinksteren. Elk jaar met Pinksteren organiseert familiecamping Het Winkel een volleybaltoernooi, waar iedereen aan mee kan doen. Meld je aan met een team of kom gezellig kijken en aanmoedigen! Neem verder nog een kijkje bij de dierenweide of geniet van een hapje en drankje op het terras.

Fun voor kids!
Speciaal voor kinderen zijn er veel faciliteiten voor een kindvriendelijke vakantie. Wat dacht u van een verwarmd buitenzwembad met waterglijbaan. Voor de jongste kinderen hebben we zelfs een kinderbad. En wat te denken van een heuse binnenspeeltuin! Op het park zijn vele speelplaatsen voor de kids. Uiteraard is het animatieteam ook actief tijdens het Pinksterweekend!

Sportief ontspannen
Ook op sportief gebied biedt Het Winkel genoeg mogelijkheden. Speel een potje tennis of huur een kegelbaan. Er zijn daarnaast vele fiets- en wandelroutes direct vanaf de camping! Deze routes zijn geschikt voor de hele familie.

Kortom, op Het Winkel is er genoeg te beleven voor een gezellig en geslaagdweekendje weg met Pinksteren.

 

Wilt u een specifieke accommodatie reserveren?

Dat kan! Tegen een vergoeding van €10,00 per boeking kunt u bij uw boeking uw specifieke wensen kenbaar maken of een specifieke plaats aangeven.  Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn deze wensen te vervullen, zullen wij contact met u opnemen. 

Heeft u nog vragen over pinksteren 2017 in de Achterhoek?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het doorbrengen van uw pinkstervakantie van 2018 in de Achterhoek, in Winterswijk op ons park? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via T: 0031 (0)543 513025. Voor meer informatie of een bezichtiging van de locatie neemt u contact met ons op.