Horeca op Het Winkel

Feestje vieren, dineren als gast of een etentje geven bij horeca in Winterswijk? Verblijft u op ons park en heeft u zin in een lekker diner in ons restaurant? Uw verjaardag of een andere feestelijke aangelegenheid vieren? Dat doet u bij Het Winkel, in een van onze horeca faciliteiten. Zo beschikken wij over een zalencomplex, een restaurant en een kiosk en snackcorner (kinderfeestjes).  Bij ons vindt u diverse zalen en locaties. Zowel binnen als buiten bieden we vele mogelijkheden. In de kegelzaal bent u verzekerd van een intieme sfeer. Kegelen met alle familieleden of vrienden, voor elk gezelschap geschikt! Lees meer over onze horeca in Winterswijk doet u bij Het Winkel!

Horeca op recreatiepark Het Winkel

Onze horeca op Het Winkel bestaat uit:

Eten bij Het Winkel in Winterswijk

Of u nu lekker een hap wil eten in ons restaurant of voor een groep een feestlocatie wil afhuren. Beide is mogelijk in het restauratn op Het Winkel.
Het is mogelijk voor een intiem gezelschap, ons restaurant af te huren.
Ons restaurant kan ook afgehuurd worden voor groepen tot 60 personen. Ons restaurant, genaamd Reuselink, beschikt over een uitgebreide menukaart. Voor meer informatie of een bezichtiging van de locatie neemt u contact met ons op.

Bosrijke omgeving

Ons zalencomplex bevindt zich in de Winterswijkse bossen. Een prettige omgeving waarin u zich waant als u binnen komt rijden op ons terrein. Voorafgaan aan het feest een fijn rondje wandelen in het bos? Dat doet u direct vanuit onze locatie. U waant u direct in een ontspannen omgeving. Ons zalencomplex bevindt zich midden in de natuur, tussen de bossen, waardoor u gezellig een rondje kunt wandelen of een ommetje kunt maken voorafgaand aan uw feest.

Meer informatie over onze horeca in Winterswijk?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden binnen onze Horeca voor uw feest/diner in Winterswijk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via T: 0031 (0)543 513025. Voor meer informatie of een bezichtiging van de locatie neemt u contact met ons op.

Het Winkel, Winterswijk