Moederbrunch

De tweede zondag van mei worden alle moeders in Nederland extra verwend, dan is het namelijk Moederdag! Bij ons restaurant Reuselink weet je zeker dat jouw vrouw, moeder of oma niets te kort komt. Kom genieten met je gehele gezin of familie. De brunch start om 11.00 uur.

Buffet

Onze moederdagbrunch bestaat uit een uitgebreid luxe buffet met vele verschillende, verrassende warme en koude gerechten. Ook aan de kinderen hebben we gedacht met lekkere kindergerechten. Als de zon schijnt en het weer laat het toe, dan is het mogelijk om te komen brunchen op ons terras. Wanneer de kinderen zijn uitgegeten kunnen zij lekker uitrazen in onze binnen- en buitenspeeltuin. Zo kan iedereen zorgeloos genieten!

Tarieven

Voor deze luxe moederdagbrunch betaal je € 19,50 per volwassene. Voor kinderen tot 12 jaar hoeft je slechts € 10,75 te betalen.

Reserveren

Wil je ook komen genieten van onze overheerlijke moederdagbrunch? Reserveer nu je tafel. Wees er snel bij want vol is vol! Dat kan telefonisch via 0543-513025 of per mail naar info@reuselink.nl.

Reserveringsformulier Moederdagbrunch

Waarom Het Winkel?

  • Sfeervol Restaurant
  • Verrassende gerechten
  • Vernieuwde wijnkaart