De Kegelzaal

Feest vieren in Winterswijk? Uw verjaardag of een andere feestelijke aangelegenheid? Dat doet u bij Het Winkel, in onze Kegelzaal. Onze kegelzaal is een van de zalen binnen ons zalencomplex welke knus en intiem is. Bij ons vindt u diverse zalen en locaties. Zowel binnen als buiten bieden we vele mogelijkheden. In de kegelzaal bent u verzekerd van een intieme sfeer. Kegelen met alle familieleden of vrienden, voor elk gezelschap geschikt! Feest vieren in Winterswijk doet u bij Het Winkel!

Knus feestje

Onze kegelzaal is een ideale locatie voor kleine knusse partijen, bijvoorbeeld een verjaardag.
In deze zaal kunt u optioneel de kegelbanen erbij te huren, om met uw gezelschap een balletje te gooien. Het is ook mogelijk hier met groepen te borrelen en te kegelen. 

Feestje vieren in een zaal in Winterswijk?

Het Winkel beschikt over meerdere zalen binnen het zalencomplex, gelegen te midden van de bosrijke natuur van Winterswijk. Een ontspannen omgeving, de ideale locatie om een feestje te vieren. Zo is er de Slingezaal, de Jupiterzaal een café en een restaurant. Wij beschikken zelfs over een trouwlocatie. Vele mogelijkheden voor kleine en grote partijen. Onze horeca is perfect verzorgd en u zult niets te kort komen!

Feestje vieren met eten?

Het is ook mogelijk voor een intiem gezelschap, ons restaurant af te huren.
Ons restaurant kan ook afgehuurd worden voor groepen tot 60 personen. Ons restaurant, genaamd Reuselink, beschikt over een uitgebreide menukaart. Voor meer informatie of een bezichtiging van de locatie neemt u contact met ons op.

Bosrijke omgeving

Ons zalencomplex bevindt zich in de Winterswijkse bossen. Een prettige omgeving waarin u zich waant als u binnen komt rijden op ons terrein. Voorafgaan aan het feest een fijn rondje wandelen in het bos? Dat doet u direct vanuit onze locatie. U waant u direct in een ontspannen omgeving. Ons zalencomplex bevindt zich midden in de natuur, tussen de bossen, waardoor u gezellig een rondje kunt wandelen of een ommetje kunt maken voorafgaand aan uw feest.

Meer informatie over een feest vieren in Winterswijk?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden in de Kegelzaal voor uw feest in Winterswijk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via T: 0031 (0)543 513025. Voor meer informatie of een bezichtiging van de locatie neemt u contact met ons op.

Waarom Het Winkel?

  • Sfeervol Restaurant
  • Verrassende gerechten
  • High-beer of High-wine