Pasen op Het Winkel

Paasvakantie. Hét moment om weer even op adem te komen en uw rust te pakken. Met haar prachtige omgeving en voortreffelijke voorzieningen is Recreatiepark Het Winkel de ultieme locatie voor een ontspannen Paasvakantie.
Pasen op Het Winkel (Reuselink)

Het paasweekend staat weer voor de deur en dat betekent dat er weer veel te beleven is op Recreatiepark Het Winkel! 

Hapje eten tijdens Pasen
Dit jaar bieden we een paasbrunch aan en (NIEUW!) een paasbuffet.   

Gelieve vooraf te reserveren.

paasbrunch
paasontbijt

Paasactiviteiten

Open Huis op 1e Paasdag
U bent van harte uitgenodigd op ons Open Huis op zondag 21 april 2019. Alle voorzieningen en accommodaties op het kampeerterrein zullen voor u opengesteld zijn, waaronder 

Voor kinderen is er volop vermaak, het animatieteam heeft een leuk activiteitenprogramma, de Paashaas komt langs en de kinderen kunnen zich laten schminken. Kortom, een gezellige dag waarbij u van harte welkom bent.

Aanvang Open Huis: van 11:00 uur tot circa 15:00 uur.

Spectaculair Paasvuur
Op eerste Paasdag steken we 's avonds om 20:30 uur in het weiland een groots Paasvuur aan. Een schitterend spektakel dat u niet mag missen. Zoals altijd is na de tijd ons gezelllige loungecafé geopend om nog even gezellig na te borrelen. Iedereen is van harte welkom!

Eitjes zoeken!
Tijdens Pasen mag de Paashaas natuurlijk niet ontbreken. Op Eerste Paasdag brengt hij een bezoek aan Recreatiepark Het Winkel! Zal hij dit jaar ook weer paaseieren voor de kinderen hebben verstopt? Alle kinderen mogen helpen zoeken! Het wordt een geweldige vakantie die ze niet snel vergeten. Tijdens de paasvakantie is het animatieteam 5 keer per dag in actie op Het Winkel.

ADVpasen
Coffeebar