Tuinen rondom recreatiepark Het Winkel in Winterswijk

Op en rondom Recreatiepark Het Winkel zijn er diverse prachtige tuinen voor recepties, feesten, groepsdiner, trouwfeest of bedrijfsborrels op een warme zomerdag of vormen ontspannen een onderbreking van de dag. Heerlijk buiten onder de parasol een hapje eten en drinken. De tuin richten we volledig naar uw wensen in!

Erve Brookert
Erve Brookert is een Rijksmonument dat bestaat uit een oud Saksische boerderij met hooischuur en origineel klompenhuis. De boerderij is gebouwd in 1875. De ingerichte tuin rondom het boerderijtje is een prachtige plek om uw gasten te ontvangen. Bovendien is de tuin op speciale tijden geopend zodat u rustig eens kunt rondlopen en dit cultureel erfgoed kunt aanschouwen. Ga terug in de tijd en ontdek deze bijzondere plek bij Reuselink.

Nijmanshof
Nijmanshof is een ideale plek voor een uitgebreide barbecue of gezellige borrel. De aanliggende speeltuin en dierenweide maakt het tot een ideale plek voor uw kinderen. Zij kunnen lekker spelen en u kunt zorgeloos vanuit uw terrasstoel een oogje in het zeil houden.

Trouwen op locatie
Bovendien is het mogelijk om buiten in een van de tuinen van Het Winkel het ja-woord aan elkaar te geven. Sinds 2010 staat Het Winkel geregistreerd als een officiële trouwlocatie in Winterswijk. Wilt u uw ja-woord op een bijzondere en intieme locatie geven aan elkaar, denk dan eens aan Het Winkel.

Tuin huren voor een feest of receptie?

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen ontvangen over het huren van een van onze tuinen dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

DSC_0158
DSC_0169
DSC_0176
Bruiloftopstelling
Bruiloftopstelling1