Aanbiedingen kamperen in de Achterhoek

Het hele jaar door bieden wij verschillende aanbiedingen, arrangementen en kortingen aan. Als u gebruik maakt van onze aanbiedingen, profiteert u van een aantrekkelijke korting. Boek direct door op 'meer informatie' te klikken bij de aanbieding! Bekijk hieronder al onze aanbiedingen! Vragen? Bel ons gerust op +31 (0)543-513025.

Overnacht u liever in een van onze chalets, glamping lodgetent of familiehuis? Bekijk dan hier de aanbiedingen voor onze accommodaties

Kamperen in de herfst bij camping Het Winkel in Winterswijk
Herfst 2019

In de herfst lekker erop uit? Door de kleurrijke natuur wandelen? Kom met het hele gezin lekker kamperen bij Het Winkel!

Nu 25% last-minute korting op onze chalets en kampeerplaatsen in de herfstvakantie.

Bekijk aanbieding
Kamperen in de sneeuw
Winterkamperen 2019

Wilt u in de winter nog even lekker een weekendje kamperen? In de laatste maanden van het jaar is onze camping nog steeds een prachtige omgeving om te verblijven! Profiteer van onze aantrekkelijke aanbieding om nog even een weekendje er op uit te gaan en lekker te dineren in ons restaurant Reuselink.

Bekijk aanbieding
Kamperen met Pasen bij camping Het Winkel in Winterswijk
Pasen 2020

4 nachten kamperen van donderdag 9 tot en met maandag 13 april 2020 vanaf  €135,- (op basis van een comfort plaats, 4 personen). Bij deze actie geldt een kosteloze late uitcheck tot 19.00 uur op de vertrekdag.

Bekijk aanbieding
Meivakantie bij Recreatiepark Het Winkel in Winterswijk
Meivakantie 2020

7 nachten kamperen in de periode van vrijdag 24 april tot en met zondag 3 mei 2020 al vanaf € 159,- (op basis van een comfort plaats, 4 personen). 

Link: 5330
Kortingen

Bij een boeking in het laag- en middenseizoen profiteren jonge gezinnen en 55-plussers van 20% korting. 

Meer informatie

Wilt u een specifieke kampeerplaats reserveren?

Dat kan! Tegen een vergoeding van €15,00 per boeking kunt u bij uw boeking uw specifieke wensen kenbaar maken of een specifieke plaats aangeven.  Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn deze wensen te vervullen, zullen wij contact met u opnemen. 

Heeft u vragen over onze aanbiedingen?

Wilt u meer informatie over uw alle aanbiedingen op onze camping in Winterswijk? Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, bel 0543- 51 30 25 of kom gezellig langs op onze camping in Winterswijk! Kunt u meteen alvast sfeerproeven voor uw vakantie!  Onze receptie staat u graag te woord!