Fietsvierdaagse Winterswijk

Doet u mee aan de fietsvierdaagse in Winterswijk? Heerlijk genieten van de prachtige natuur in de Achterhoek op de fiets. Een fietsvakantie is niet compleet zonder overnachten. Gemakkelijk verblijven in Winterswijk en de volgende ochtend weer fris beginnen. Zo bent u lekker dicht bij het startpunt en begint u uw fietsdag lekker ontspannen. Lees hieronder alles over ons arrangement voor de fietsvierdaagse in Winterswijk!

Arrangement Fietsvierdaagse Winterswijk
Arrangement Winterswijkse Fiets4daagse

Voor deelnemers aan de Winterswijkse Fiets4daagse hebben we een speciaal arrangement samengesteld!

5 nachten kamperen van maandag 22 tot en met zaterdag 27  juni 2020 al vanaf € 89,- inclusief passe-partout voor 2 personen!
Dit arrangement is niet online te boeken. U kunt boeken door middel van telefonisch contact op te nemen 0543 513 025 of een mail te sturen naar info@hetwinkel.nl

Waarom een Winterswijk Fiets4daagse arrangement boeken?

Neem per e-mail contact op

Over de Fietsvierdaagse Winterswijk

Vier dagen lang genieten van alles wat het Nationaal Landschap Winterswijk en het aansluitende Duitse grensgebied te bieden heeft. Houtwallen, bosjes, bijzondere boerderijen, hooggelegen akkers en karakteristieke binnenwegen bepalen het aanzien van dit landschap. De deelnemers kunnen iedere dag kiezen uit drie afstanden: 25, 40 en 60 km. Alle routes zijn geheel vernieuwd en worden dagelijks volledig uitgepijld. Daarnaast ontvangen de deelnemers een uitgebreid routepakket met daarin de routebeschrijvingen en informatie over het gebied.

Traditie is dat er onderweg muzikale optredens, bezichtigingen en folkloristische activiteiten zijn, veelal bij horecagelegenheden, alwaar een drankje en een hapje kunnen worden genuttigd. Voor de deelnemers die minimaal drie dagen meefietsen ligt een gratis fraaie herinneringsmedaille klaar. Bij de start en onderweg zijn er serviceposten, tevens oplaadpunten voor fietsers met elektrische ondersteuning.

Wilt u een specifieke kampeerplaats reserveren?

Dat kan! Tegen een vergoeding van €15,00 per boeking kunt u bij uw boeking uw specifieke wensen kenbaar maken of een specifieke plaats aangeven.  Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn deze wensen te vervullen, zullen wij contact met u opnemen. 

Winterswijkse Fietsvierdaagse
Vragen over het Fiets4daagse arrangement?

Wij helpen u graag verder met uw vragen over het Winterswijkse Fiets4daagse arrangement!  Dit arrangement is niet online te boeken. U kunt boeken door telefonisch contact op te nemen 0543 513 025 of een mail te sturen naar info@hetwinkel.nl. U kunt ook altijd langskomen op onze camping, kunt u direct sfeer proeven voor uw fietsvierdaagse vakantie in Winterswijk!

Bovenstaande prijs geldt op basis van een comfortplaats. Uiteraard is het mogelijk tegen een kleine meerprijs een luxe kampeerplaats of een luxe kampeerplaats met privé sanitair te reserveren.

Neem per mail contact op