Kamperen tijdens de herfstvakantie 2018 in Winterswijk

Uw herfstvakantie van 2018 vieren in Winterswijk? Onze  familiecamping Het Winkel in Winterswijk is de ideale familiecamping om uw herfstvakantie door te brengen. Fijn met het hele gezin, tijd voor elkaar en lekker tot rust komen. Ons vakantiepark is midden in de bossen gelegen. Uiteraard kunt u in onze omgeving prachtig fietsen in de herfst! Kinderen vermaken zich volop, in de vele speeltuinen, bij de dierenweide op onze camping en zelf kunt u heerlijk genieten van een drankje op het terras van ons restaurant. Wist u dat ons animatieteam ook aanwezig is van zaterdag 13 t/m zondag 28 oktober. Klinkt als een heerlijke herfstvakantie in 2018, vindt u ook niet? Lees meer!

Aanbieding herfstvakantie Het Winkel Winterswijk
Herfstvakantie 2018

Lekker kamperen in de herfstvakantie? Ook in de herfst is het prachtig op Recreatiepark Het Winkel. 

Kamperen in de herfstvakantie kan al vanaf € 20,50 per nacht of € 135,00 per week! Deze aanbieding geldt bij 7 nachten kamperen in de periode van 13 oktober t/m 5 november.
Klik hieronder op de link en boek direct!

Nu boeken

Animatieteam in de herfstvakantie

Ook in de herfstvakantie is er genoeg te doen op en rondom Recreatiepark Het Winkel. Zo is er een professioneel animatieteam! Het animatieteam is de hele herfstvakantie aanwezig (van zaterdag 13 t/m zondag 28 oktober) en heeft vijf keer per dag activiteiten waar de jonge en oudere kinderen aan mee kunnen doen!

Wilt u een specifieke kampeerplaats reserveren?

Dat kan! Tegen een vergoeding van €10,00 per boeking kunt u bij uw boeking uw specifieke wensen kenbaar maken of een specifieke plaats aangeven.  Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn deze wensen te vervullen, zullen wij contact met u opnemen. 

Vragen over uw herfstvakantie van 2018 in Winterswijk?

Willt u meer informatie over uw herfstvakantie in 2018 op onze camping Winterswijk? Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, bel 0543- 51 30 25 of kom gezellig langs op onze camping in Winterswijk! Kunt u meteen alvast sfeerproeven voor uw herfstvakantie in 2018!  Onze receptie staat u graag te woord!