Speciale kortingen

In het laagseizoen biedt camping Het Winkel voor jonge gezinnen en 55+ers een speciale korting aan. Deze korting houdt in dat u 20% korting krijgt op de overnachtingsprijs.

Klik hier voor meer informatie over arrangementen en tarieven. Kortingen gelden niet op arrangementen en de diverse kortingen zijn niet te combineren. Mochten u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op of kom gezellig langs!


Definitie jong gezin: minimaal 1 kind van max. 4 jaar
Definitie 55+ ers: minimaal 1 persoon is 55 jaar of ouder (op basis van 2 pers.)

Kamperen met korting in de Achterhoek

Kom kamperen met korting op Camping Het Winkel, onze groene camping gelegen Winterswijk, de Achterhoek. U kunt heerlijk kamperen met korting op ons park. Ons vakantiepark is van alle gemakken voorzien. Het Winkel heeft op haar park vele voorzieningen om uw vakantie compleet te maken. Als u van de natuur wilt genieten, dan zijn er eveneens vele mogelijkheden. Wist u dat honden welkom zijn op onze camping? Er zijn vele mooie fiets- en wandeltochten. En breng ook zeker een bezoek aan Winterswijk, om te winkelen of over de gezellige weekmarkt struinen. Ook heerlijk: even ontspannen in de wellness van Het Winkel, zoals de sauna, zonnebanken en infraroodcabine. 

Wilt u een specifieke kampeerplaats reserveren?

Dat kan! Tegen een vergoeding van €10,00 per boeking kunt u bij uw boeking uw specifieke wensen kenbaar maken of een specifieke plaats aangeven.  Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn deze wensen te vervullen, zullen wij contact met u opnemen. 

Vragen over kamperen met korting in de Achterhoek?

Willt u meer informatie over uw kampeervakantie met korting op onze camping Winterswijk? Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, bel 0543- 51 30 25 of kom gezellig langs op onze camping in Winterswijk! Kunt u meteen alvast sfeerproeven voor uw kampeervakantie met korting!  Onze receptie staat u graag te woord!

Kamperen met korting Winterswijk
Speeltuin Achterhoek Het Winkel
Winterswijk Het Winkel
Kamperen met korting Winterswijk
Speeltuin Achterhoek Het Winkel
Winterswijk Het Winkel