Kamperen tijdens de Kerstvakantie in Winterswijk

Het Winkel in Winterswijk is de ideale camping om uw kerstvakantie door te brengen. Kamperen in de Kerstvakantie op vakantiepark Het Winkel is extra gezellig: de tijd rondom Kerst en oud en nieuw wordt door de meeste mensen als de meest magische tijd van het jaar gezien. Zo kunt u genieten van het vuurwerk en bestelt u een heerlijk winters gerecht in ons restaurant, volledig ingericht in kerstsfeer! Ook is ons animatieteam actief in de week tussen Kerst en Oud & Nieuw.

In de winter kunt u heerlijk wandelen in onze prachtige omgeving. Wie weet zelfs in de sneeuw? Na een stevige wandeling of om gewoon lekker op te warmen bij het knisperende haardvuur kunt u in onze coffeebar terecht terecht voor een warme chocolade melk of een koffie met een likeurtje. Ook tijdens de Kerstvakantie is ons restaurant geopend. Heerlijk genieten, toch?

Kerstvakantie bij Het Winkel
Aanbieding week kamperen tijdens Kerstvakantie

Kom ook gezellig een week kamperen tijdens de Kerstvakantie. Profiteer nu van onze aantrekkelijke aanbieding:

Een week (7 nachten) kamperen in de periode van vrijdag 21 december 2018 tot zondag 6 januari 2019 voor slechts € 99,00 (obv comfortplaats).

U kunt tegen een meerprijs ook kiezen voor onze luxe kampeerplaatsen (met tv-aansluiting) en kampeerplaatsen met privésanitair. 

Let op: er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar. Wees er snel bij. 

Wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan op de ‘nu boeken’ button en doorloop het boekingsproces.
Bij het boeken van een kampeerplaats kunt u natuurlijk ook gebruik maken van de overige faciliteiten op ons park. Kom de kerstvakantie bij ons vieren in de Achterhoek!

 

Winters kamperen bij Het Winkel
Kerstvakantie bij Het Winkel
Aanbieding 2 nachten kamperen tussen Kerst en Oud & Nieuw

Lukt het u niet om er 7 nachten op uit te gaan? Maak dan gebruik van onze speciale aanbieding om 2 nachten te kamperen op onze camping in de periode donderdag 27 t/m zondag 30 december

Van 27 t/m 30 december kunt u gebruik maken van onderstaande aanbiedingen. De tarieven zijn geldig voor 2 personen voor 2 nachten, inclusief een heerlijk diner (1 gang) in ons restaurant Reuselink

  • Comfortplaats: € 72,50
  • Luxe plaats: € 75,00 
  • Luxe plaats met privésanitair: € 99,00

Wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Neem dan contact op met onze receptie

Winters kamperen bij Het Winkel

Kerstvakantie op onze camping

Lekker op vakantie in Nederland in de kerstvakantie? Ook in de winter kunt u goed kamperen en is het prachtig op Recreatiepark Het Winkel! Zo kunt u heerlijk wandelen in de bosrijke omgeving. Direct vanuit ons vakantiepark kunt u starten met een van de vele wandel- en fietsroutes die deze omgeving te bieden heeft!

Geniet van de prachtige natuur in de winter. Op vakantie in Nederland heeft als voordeel dat u niet ver hoeft te rijden! Ons vakantiepark bevindt zich in Winterswijk, nabij de Duitse grens. U kunt vanuit hier dan ook vele uitstapjes maken en dagjes weg gaan in Nederland en Duitsland. Wat dacht u ervan om een echte Duitse kerstmarkt te bezoeken?

Wilt u een specifieke kampeerplaats reserveren?

Dat kan! Tegen een vergoeding van €10,00 per boeking kunt u bij uw boeking uw specifieke wensen kenbaar maken of een specifieke plaats aangeven.  Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn deze wensen te vervullen, zullen wij contact met u opnemen. 

Vragen over uw Kerstvakantie in Winterswijk?

Wilt u meer informatie over uw kerstvakantie op onze camping in Winterswijk? Of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, bel 0543- 51 30 25 of kom gezellig langs op onze camping in Winterswijk! Kunt u meteen alvast sfeerproeven voor uw kerstvakantie in 2018! Onze receptie staat u graag te woord!

Kerstvakantie natuur
Kerstvakantie Nederland Achterhoek
Kerstvakantie natuur
Kerstvakantie Nederland Achterhoek