Juni maandaanbieding

Lekker kamperen in juni? Maak dan gebruik van onze juni maandaanbiedingZo kunt u de gehele maand heerlijk genieten op onze camping. Het Winkel is een mooie uitvalsbasis voor leuke uitjes in de buurt. Zo kunt u vanaf Het Winkel voor diverse fietsroutes in de prachtige omgeving van Winterswijk kiezen. Gaat u liever wandelen? Ook daar zijn genoeg mogelijkheden voor. Bezoek ook eens het centrum van Winterwswijk en andere omliggende dorpen en steden. En aan het eind van de maand kunt u eenvoudig meedoen met de Winterswijkse Fiets4daagse, die vlakbij start. 

 

Afbeelding: DSC_0327

Juni maandaanbieding

Maak gebruik van onze juni maandaanbieding!                

1 maand kamperen van woensdag 30 mei tot zondag 1 juli 2018:
- Comfortplaats: voor € 399,-
- Luxe plaats: voor € 439,- 
​- Luxe plaats met privé sanitair: voor € 589,-

Aanbieding is inclusief 4 personen, kampeermiddel, evt. bijzettentje en auto. Exclusief stroom, water en toeristenbelasting.

Reserveren
Wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Neem dan contact op met onze receptie via 0543-513025 of info@hetwinkel.nl

Kamperen in juni bij Het Winkel in Winterswijk

​​​​​​​Rust en ruimte

Komt u voor rust en ruimte? Ook dan bent u bij familiecamping Het Winkel aan het juiste adres. Met onze ruim opgezette velden midden in de groene, bosrijke omgeving, waant u zich in een zee van rust. Geniet vanonder uw luifel van een zonnetje met op de achtergrond alleen vogelgeluiden.
Ook dat is camping Het Winkel.

Wilt u een specifieke kampeerplaats reserveren?

Dat kan! Tegen een vergoeding van €10,00 per boeking kunt u bij uw boeking uw specifieke wensen kenbaar maken of een specifieke plaats aangeven.  Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn deze wensen te vervullen, zullen wij contact met u opnemen.