Kamperen tijdens de Meivakantie 2018 in Winterswijk

Dan bent u bij camping Het Winkel aan het juist adres! Tijdens de meivakantie 2018 ontvangen wij u graagop onze camping. Het Winkel in Winterswijk is de ideale familiecamping om uw meivakantie van 2018 door te brengen. Kamperen met het hele gezin, tijd voor elkaar, lekker tot rust komen en genieten van de (eerste) voorjaarszon.

Kamperen tijdens de meivakantie in de Achterhoek, Winterswijk
Meivakantie aanbieding 2018

Lekker ontspannen tijdens de meivakantie? Maak hiervoor gebruik van onze meivakantie aanbieding.

7 nachten kamperen in de periode van vrijdag 27 april tot zondag 6 mei 2018;
- Comfortplaats nu voor  € 175,-  
- Luxe plaats nu voor € 185,- 
- Luxe plaats met privé sanitair nu voor € 235,-

Aanbieding geldt voor max. 4 personen en is exclusief toeristenbelasting.

Wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan op de ‘nu boeken’ button en doorloop het boekingsproces. 

Nu boeken

Volop activiteiten tijdens de meivakantie

Lekker kamperen tijdens de meivakantie in Winterswijk? Dan bent u bij ons, camping Het Winkel in Winterswijk, aan het juiste adres! Voor kinderen is er veel te beleven op en rond de camping. Er is een zwembad met grote glijbaan en kinderbad, er is kinderanimatie met een enthousiast animatieteam dat elke dag leuke knutsels, spelletjes en (sport) activiteiten organiseert.

De grote speeltuin naast het kinderclubhuis is ook zeer geliefd. Over het gehele terrein verdeeld zijn eveneens diverse speeltoestellen gelegen. Bij minder weer kunnen de kinderen terecht in de binnenspeeltuin, met vele meters aan klim-, klauter- en glijplezier. 

Accommodatie

Wist u dat u naast kamperen ook in een van onze accommodaties kunt verblijven? Ook voor de meivakantie hebben we speciale aanbiedingen voor onze chalets

Wilt u een specifieke kampeerplaats reserveren?

Dat kan! Tegen een vergoeding van €10,00 per boeking kunt u bij uw boeking uw specifieke wensen kenbaar maken of een specifieke plaats aangeven.  Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn deze wensen te vervullen, zullen wij contact met u opnemen. 

Vragen over uw meivakantie in Winterswijk?

Willt u meer informatie over uw meivakantie in 2018 op onze camping in Winterswijk? Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, bel 0543- 51 30 25 of kom gezellig langs op onze camping in Winterswijk! Kunt u meteen alvast sfeerproeven voor uw meivakantie in 2018! Onze receptie staat u graag te woord!