Voordelig kamperen tijdens Pasen 2019

Wilt u tijdens de paasvakantie van 2019 kamperen in Winterswijk? Of gewoon lekker een lang weekend weg tijdens Pasen? Onze camping in Winterswijk is de ideale familiecamping om uw paasweekend door te brengen. Fijn met het hele gezin, tijd voor elkaar en lekker tot rust komen. Ons vakantiepark is midden in de bossen gelegen. Uiteraard kunt u in de omgeving van Winterswijk prachtig wandelen en fietsen. Tijdens het paasweekend kunnen de kinderen zich volop vermaken. Bij droog weer kunnen ze buiten spelen in een van de vele speeltuinen, een bezoek brengen aan de dieren in de dierenweide. Mocht het weer wat minder zijn, kunnen ze volop spelen in onze binnenspeeltuin. 

Tijdens pasen kunt u genieten van een paasontbijt bij uw eigen tent of caravan, maar u kunt zich ook heerlijk in de watten laten leggen door met de hele familie te genieten van een uitgebreid paasontbijt, uiteraard mét paaseieren. Bij mooi weer kunt u genieten op het terras en anders staat het paasontbijt gereed in ons restaurant. Klinkt als een heerlijke paasvakantie, vindt u ook niet?

Kamperen met Pasen in Winterswijk
Pasen 2019 aanbieding

Lekker genieten van uw welverdiende vakantie tijdens het paasweekend? Maak hiervoor gebruik van onze aanbiedingen tijdens Pasen. 

4 nachten kamperen van donderdag 18 tot en met maandag 22:
- Comfortplaats: €125,-
- Luxe plaats: €135,-
- Luxe plaats met privé sanitair: €175,-

De aanbieding is inclusief 4 personen en exclusief toeristenbelasting.

Wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan op de ‘Nu boeken’ button en doorloop het boekingsproces. 

Nu boeken
Pasen 2019
Paasaanbieding: Paasvakantie

Wilt u in de paasvakantie nog een paar dagjes weg? Dan hebben wij de perfecte aanbieding:

Geldig vanaf donderdag 25-04 t/m 28-04-2019 voor maximaal 4 personen.

Comfortplaats Luxe plaats Luxe plaats met privé sanitair
118,50 € 124,50 € 157,50 €

 

Wilt u in de paasvakantie lekker ontspannen met de hele familie? Bel de receptie om te reserveren: 0031 (0)543 513 025

Paasbrunch
1e paasdag: paasbrunch

Op 1e Paasdag, zondag 21 april 2019, is het mogelijk om te brunchen bij ons restaurant Reuselink. De brunch is van 11.00 tot 14.00 uur. Meer informatie over de brunch vindt u hier.

Graag vooraf reserveren. Reserveren kan via de website van Reuselink en via onze receptie. 

Meer informatie
Link: https://www.reuselink.nl/paasbuffet-in-winterswijk/
1e paasdag: paasbuffet

Op 1e Paasdag, zondag 21 april 2019, is het mogelijk om 's avonds aan te schuiven voor een heerlijk paasbuffet bij ons restaurant Reuselink. Het buffet is van 17.30 tot 20.00 uur. Meer informatie over het buffet vindt u hier.

Graag vooraf reserveren. Reserveren kan via de website van Reuselink en via onze receptie. 

Meer informatie

Reserveer nu!

Wilt u een specifieke kampeerplaats reserveren?

Dat kan! Tegen een vergoeding van €15,00 per boeking kunt u bij uw boeking uw specifieke wensen kenbaar maken of een specifieke plaats aangeven.  Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn deze wensen te vervullen, zullen wij contact met u opnemen. 

Vragen over uw paasvakantie 2019 in Winterswijk?

Willt u meer informatie over uw paasvakantie op onze camping? Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, bel 0543- 51 30 25 of kom gezellig langs op onze camping in Winterswijk! Kunt u meteen alvast sfeerproeven voor uw vakantie! Onze receptie staat u graag te woord!