Voordelig kamperen tijdens Pasen 2020

Wilt u tijdens de paasvakantie van 2020 kamperen in Winterswijk? Of gewoon lekker een lang weekend weg tijdens Pasen? Onze camping in Winterswijk is de ideale familiecamping om uw paasweekend door te brengen. Fijn met het hele gezin, tijd voor elkaar en lekker tot rust komen. Ons vakantiepark is midden in de bossen gelegen. Uiteraard kunt u in de omgeving van Winterswijk prachtig wandelen en fietsen. Tijdens het paasweekend kunnen de kinderen zich volop vermaken. Bij droog weer kunnen ze buiten spelen in een van de vele speeltuinen, een bezoek brengen aan de dieren in de dierenweide. Mocht het weer wat minder zijn, kunnen ze volop spelen in onze binnenspeeltuin. 

Tijdens Pasen kunt u genieten van een paasontbijt bij uw eigen tent of caravan, maar u kunt zich ook heerlijk in de watten laten leggen door met de hele familie te genieten van een uitgebreide paasbrunch, uiteraard mét paaseieren. Bij mooi weer kunt u genieten op het terras en anders staat de paasbrunch gereed in ons restaurant. Ook is er 's avonds een paasbuffet in ons restaurant. Klinkt als een heerlijke paasvakantie, vindt u ook niet?

Kamperen met Pasen in Winterswijk
Pasen 2020 aanbieding

Lekker genieten van uw welverdiende vakantie tijdens het paasweekend? Maak hiervoor gebruik van onze aanbiedingen tijdens Pasen. 

4 nachten kamperen van donderdag 9 tot en met maandag 13 april 2020:
- Comfort plaats: €135,-
- Comfort Plus plaats: €145,-
- Plaats met privé sanitair: €189,-

De aanbieding is inclusief 4 personen en exclusief toeristenbelasting.

Wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan op de ‘Nu boeken’ button en doorloop het boekingsproces. 

Nu boeken

Reserveer nu!

Wilt u een specifieke kampeerplaats reserveren?

Dat kan! Tegen een vergoeding van €15,00 per boeking kunt u bij uw boeking uw specifieke wensen kenbaar maken of een specifieke plaats aangeven.  Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn deze wensen te vervullen, zullen wij contact met u opnemen. 

Vragen over uw paasvakantie 2020 in Winterswijk?

Willt u meer informatie over uw paasvakantie op onze camping? Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, bel 0543- 51 30 25 of kom gezellig langs op onze camping in Winterswijk! Kunt u meteen alvast sfeerproeven voor uw vakantie! Onze receptie staat u graag te woord!