Speciale kortingen

In het laag- en middenseizoen biedt Recreatiepark Het Winkel voor jonge gezinnen en 55+ers een speciale korting aan. Deze korting houdt in dat u 20% korting krijgt op de overnachtingsprijs. 

Kortingen gelden niet op arrangementen en de diverse kortingen zijn niet te combineren. Mochten u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op of kom gezellig langs!


Definitie jong gezin: minimaal 1 kind van max. 4 jaar
Definitie 55+ ers: minimaal 1 persoon is 55 jaar of ouder (op basis van 2 pers.)

Recreatiepark Het Winkel is een schitterend gelegen camping in Winterswijk. Wij bieden een unieke combinatie van het comfortabele buitenleven met gastvrijheid op hoog niveau. Kwaliteit en puur genieten staan bij ons hoog in het vaandel.

Het Winkel heeft op haar park vele voorzieningen om uw vakantie compleet te maken, zoals diverse speeltuinen waaronder een binnenspeeltuin, verwarmd buitenzwembad met grote glijbaan, verschillende sportvelden en een WiFi-netwerk. Maar ook in de omgeving zijn er diverse interessante bezienswaardigheden en is er genoeg te beleven. Bij de receptie vertellen ze u graag wat er te doen is in de omgeving en op het park zelf.

Wilt u een specifieke kampeerplaats reserveren?

Dat kan! Tegen een vergoeding van €10,00 per boeking kunt u bij uw boeking uw specifieke wensen kenbaar maken of een specifieke plaats aangeven.  Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn deze wensen te vervullen, zullen wij contact met u opnemen. 

Waarom Het Winkel?

  • Persoonlijke aandacht voor de klant
  • Zeer goede prijs- kwaliteitsverhouding
  • Prachtige fiets- en wandelroutes