Overwinteren bij Recreatiepark Het Winkel
Aanbieding overwinteren bij camping Het Winkel

Bij overwinteren denkt u misschien aan een ver vakantieland. Maar wist u dat u dicht bij huis ook heerlijk kunt komen overwinteren? Voor slechts €450 kunt u 5 maanden lang verblijven op onze camping in de periode van zondag 3 november 2019 t/m 27 maart 2020.                

Aanbieding is inclusief 4 personen, kampeermiddel, evt. bijzettentje en auto. Exclusief stroom, water en toeristenbelasting.

Wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Neem dan contact op met onze receptie

Neem contact op
Camping Het Winkel Winterswijk

Er even tussen uit in de winter? Kom naar camping Het Winkel! Ook in de wintermaanden is het goed toeven op ons recreatiepark. Ook in de directe omgeving van Winterswijk is er nog van alles te beleven. 

Rust en ruimte
Komt u voor rust en ruimte? Ook dan bent u bij familiecamping Het Winkel aan het juiste adres. Met onze ruim opgezette velden midden in de groene, bosrijke omgeving, waant u zich in een zee van rust. Geniet vanonder uw luifel van een zonnetje met op de achtergrond alleen vogelgeluiden.
Ook dat is camping Het Winkel.

Wilt u een specifieke kampeerplaats reserveren?

Dat kan! Tegen een vergoeding van €15,00 per boeking kunt u bij uw boeking uw specifieke wensen kenbaar maken of een specifieke plaats aangeven.  Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn deze wensen te vervullen, zullen wij contact met u opnemen.