Overwinteren bij Recreatiepark Het Winkel
Aanbieding weekend winterkamperen

Wilt u in de winter nog even lekker een weekendje kamperen? In de laatste maanden van het jaar is onze camping nog steeds een prachtige omgeving om te verblijven! Profiteer van onze aantrekkelijke aanbieding om nog even een weekendje er op uit te gaan en lekker een dinereren in ons restaurant Reuselink.               

Aanbiedingen

In de maanden november en december kunt u gebruik maken van onderstaande aanbiedingen. De tarieven zijn geldig voor 2 personen voor 2 nachten, inclusief een heerlijk diner (1 gang) in ons restaurant Reuselink. 

  • Comfortplaats: € 68,50
  • Luxe plaats: € 70,00 
  • Luxe plaats met privésanitair: € 95,00

Wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Neem dan contact op met onze receptie

Neem contact op
Camping Het Winkel Winterswijk

Er even tussen uit in de winter? Kom naar camping Het Winkel! Ook in de wintermaanden is het goed toeven op ons recreatiepark. Ook in de directe omgeving van Winterswijk is er nog van alles te beleven. 

Rust en ruimte
Komt u voor rust en ruimte? Ook dan bent u bij familiecamping Het Winkel aan het juiste adres. Met onze ruim opgezette velden midden in de groene, bosrijke omgeving, waant u zich in een zee van rust. Geniet vanonder uw luifel van een zonnetje met op de achtergrond alleen vogelgeluiden.
Ook dat is camping Het Winkel.

Wilt u een specifieke kampeerplaats reserveren?

Dat kan! Tegen een vergoeding van €15,00 per boeking kunt u bij uw boeking uw specifieke wensen kenbaar maken of een specifieke plaats aangeven.  Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn deze wensen te vervullen, zullen wij contact met u opnemen.