Kamperen tijdens de zomervakantie 2020 in Winterswijk

 

LET OP: Wilt u een korte vakantie of een weekend boeken? Bel dan even naar de receptie: +31 (0)543 513025

Bent u op zoek naar een gezellige familiecamping in Winterswijk om in 2020 uw zomervakantie door te brengen? Zoek dan niet verder! Onze camping Het Winkel, gelegen midden in de Winterswijkse bossen, is voorzien van vele faciliteiten voor het hele gezin en geschikt voor jong en oud! De campingplaatsen en velden zijn ruim opgezet, waardoor u voldoende privacy heeft.

Eigenlijk hoeft u tijdens de zomervakantie de camping bijna niet te verlaten. De kinderen kunnen zich volop vermaken in de vele speeltuinen, het zwembad, bij het animatieteam, de kinderboerderij of gewoon lekker ravotten op en rond de camping. Op onze camping hebben wij een heerlijk terras waar u, onder het genot van een drankje, van de laatste zonnestralen van de dag kunt genieten. Heeft u een dag geen zin om te koken of wilt u lekker lunchen? Geen probleem! In ons restaurant serveren wij verschillende gerechten voor jong en oud!

In de bosrijke omgeving van onze camping kunt u prachtig fietsen en wandelen in de zomer! Verschillende fiets- en wandelroutes lopen direct langs onze camping.

Overnacht u liever in een van onze accomocaties (chalets, glamping, familiehuis)? Bekijk dan hier onze arrangementen voor de zomervakantie

Kindvriendelijke camping in Winterswijk de Achterhoek
Boek nu uw zomervakantie voor 2020

In de zomer van 2020 heerlijk op vakantie in Winterswijk in het hart van de Achterhoek? Verzeker u nu van een plek op onze camping en boek direct makkelijk en snel online. Bij Recreatiepark Het Winkel kunt u al 4 nachten boeken v.a. € 149,00!

Onze zomerse aanbiedingen:
Mini zomerarrangement: 4 nachten v.a. € 149,00
Zomerarrangement L: 1 week v.a. € 249,00
Zomerarrangement XL: 2 weken v.a. € 465,00
Zomerarrangement XXL: 3 weken v.a. € 599,00
Zomerarrangement XXXL: 4 weken v.a. € 699,00


Deze aanbiedingen zijn geldig in de periode van vrijdag 3 juli t/m zondag 30 augustus 2020. Aanbiedingen zijn geldig voor maximaal 4 personen en exclusief toeristenbelasting.

Wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan op de ‘nu boeken’ button en doorloop het boekingsproces. 

Boek nu

Verwarmde buitenzwembad

Wilt u een specifieke kampeerplaats reserveren?

Dat kan! Tegen een vergoeding van €15,00 per boeking kunt u bij uw boeking uw specifieke wensen kenbaar maken of een specifieke plaats aangeven. De minimale boekingsduur is 4 nachten aaneengesloten. Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn deze wensen te vervullen, zullen wij contact met u opnemen. 

Vragen over uw zomervakantie?

Wilt u meer informatie over uw zomervakantie op onze camping? Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, bel 0543- 51 30 25 of kom gezellig langs! Kunt u meteen alvast sfeer proeven voor uw zomervakantie! Onze receptie staat u graag te woord! Uiteraard is het ook mogelijk om direct online te boeken en te profiteren van onze ‘Zomervakantie 2020 aanbieding’.