Camperplaatsen

U bent met uw camper van harte welkom op Recreatiepark Het Winkel in Winterswijk! Een van de móóiste camperplaatsen in Gelderland.

U krijgt een mooie, ruime plaats voorzien van water en elektriciteit. We beschikken indien nodig ook over een speciaal camperservicestation.
Daarnaast kunt u over de gehele camping (tegen geringe vergoeding) Wifi ontvangen.

Op doorreis

Bent u op doorreis en weet u nog niet precies hoe laat u aan komt? Geen probleem. Wij hebben speciale camperplaatsen voor mensen op doorreis, net voor de slagboom. Deze camperplaatsen zijn ruim opgezet en beschikken over een eigen water- en stroomaansluiting. We hebben voorzieningen voor de camper zoals het chemisch toilet. Ook kunt u tegen gereduceerd tarief water aanvullen. Deze camperplaatsen voor doorreis zijn niet van te voren te reserveren.

Besluit u de volgende ochtend om nog wat langer bij Het Winkel te blijven en van de mooie omgeving te genieten, dan kunt u bij onze receptie bekijken welke kampeerplaatsen nog beschikbaar zijn. Op ons terrein zijn vrijwel alle kampeerplaatsen ook geschikt om campers op te ontvangen. De ondergrond is hard genoeg. Zo kunnen andere mensen op doorreis weer gebruik maken van uw eerdere overnachtingsplek. 

Prijzen

Het Winkel beschikt over een aantal specifieke camperplaatsen.
De prijs op een camperplaats bedraagt €10,- per nacht. De prijs is inclusief stroom.
(deze plaatsen zijn bestemd voor doorreis en bevinden zich buiten het park)

Ons park

Uiteraard kunt u, tegen geringe betaling, gebruik maken van al onze faciliteiten, zoals ons verwarmd buitenzwembad, onze kinderspeelplaatsen en kinderanimatie of ons restaurant op het park.
Als u gaat kamperen op camperplaatsen in de Achterhoek Het Winkel verblijft u midden in de natuur, met veel mogelijkheden om er met de fiets op uit te trekken.
Ook is het heerlijk wandelen in de bosrijke omgeving of om lekker te winkelen in het centrum van Winterswijk.

Reserveren

Wilt u de camperplaats boeken of beschikbaarheid opvragen? 
Neem dan contact met ons op via 0543-513025 of maak gebruik van het contactformulier.

Camper camping Winterswijk
Camperplaats camping Achterhoek
Camper op camping Achterhoek
Camper camping Winterswijk
Camperplaats camping Achterhoek
Camper op camping Achterhoek

Waarom Het Winkel?

  • Gelegen midden in de natuur
  • Cai, WiFi en tot 16 ampère stroom aanwezig
  • Kinder- en privé sanitair