Maandplaatsen

Een maandplaats in Winterswijk? Kom een hele maand kamperen op Het Winkel, ons vakantiepark in de Achterhoek! U kunt vanaf maart tot en met oktober (m.u.v. juli en augustus) een volle maand een kampeerplaats boeken. Lekker lang kamperen en extra genieten van de prachtige bosrijke omgeving! U leert het park en haar prachtige omgeving zo extra goed kennen. Natuurlijk kunt u vooraf altijd vrijblijvend een kijkje komen nemen naar de maandplaats. Lees meer!

Link: 447
Over onze maandplaatsen
 • 100 tot 150 m² groot
 • Geschikt voor maximaal 6 personen uit één gezin
 • 10 ampère stroom (uit te breiden tot 16 ampère)
 • Watertoevoer en afvoeraansluiting
 • CAI-aansluiting voor TV
 • Mogelijkheid tot snelle WiFi (tegen geringe betaling)
 • Toiletgebouw met (kinder)sanitair op loopafstand
 • Velden V85 - V97 en K22 - K29 (bekijk plattegrond)
Reserveer een maandplaats

Prijzen maandplaatsen 2019

 

Comfortplaats

Luxe plaats

Luxe plaats met privé sanitair

Maart € 299 € 329 € 579

April

€ 305

€ 335

€ 585

Mei

€ 399

€ 439

€ 689

Juni

€ 699

€ 769

€ 1.019

September

€ 255

€ 279

€ 529

Oktober

€ 205

€ 225

€ 475

Ons vakantiepark

Op ons vakantiepark is veel te beleven! Zo is het heerlijk om de dag te beginnen met een lekker warm broodje vanuit onze camping winkel. Op een lekkere warme dag, kunt u een verfrissende duik nemen in ons verwarmd zwembad. Wanneer het buiten nog wat frisser is, kunt u er ook voor kiezen om heerlijk op te warmen in onze wellness, waar een sauna, zonnebank en infraroodkabine aanwezig zijn. Als afsluiter van uw dag komt u een heerlijk hapje eten in ons restaurant op het park? Hoe fijn kan langkamperen zijn!

Kindvriendelijk kamperen

Kamperen in de Achterhoek begint bij recreatiepark Het Winkel! Jong en oud vindt volop vermaak op ons park: zo zijn er binnen- en buitenspeelplaatsen en is er een verwarmd buitenzwembad.  Voor kinderen is er een leuke kinderboerderij met varkens, pony's, kippen en geiten!
In de vakantieweken (tijdens hoogseizoenperiodes) is er een animatieteam op ons park.

Kortom: ons park verzorgt een zo comfortabel mogelijk verblijf tijdens uw kampeervakantie in de Achterhoek. Wist u trouwens dat honden zijn toegestaan op ons park?

Maandplaats reserveren of vragen?

Heeft u vragen over een maandplaats op onze camping? Of wilt u online uw maandplaats reserveren? Dit doet u direct via het contactformulier ! Wij zijn telefonisch te bereiken via 0543-513025. U bent natuurlijk ook van harte welkom op onze camping zodat u alvast een maandplaats kunt bezichtigen en sfeer proeft op ons park!

Maandplaats Winterswijk
Kamperen Winterswijk
Maandplaats Achterhoek
maandplaats camping Het Winkel

Waarom Het Winkel?

 • Gelegen midden in de natuur
 • Zeer goede prijs- kwaliteitsverhouding
 • Prachtige fiets- en wandelroutes