Voordelig kamperen in oktober? Boek een maandplaats!

De hele maand oktober voordelig kamperen in Winterswijk? Reserveer snel voor de hele maand oktober (inclusief de herfstvakantie) een kampeerplaats op Het Winkel, ons vakantiepark in de Achterhoek! Lekker lang kamperen, extra genieten van de prachtige bosrijke omgeving en misschien zelfs de allerlaatste zonnestralen? U leert het park en haar prachtige omgeving zo extra goed kennen. Natuurlijk kunt u vooraf altijd vrijblijvend een kijkje komen nemen naar de maandplaats. 

Kamperen in oktober

Als u in okotber komt kamperen op camping Het Winkel in Winterswijk kunt u in alle rust heerlijk genieten. De natuur verkleurt langzaam weer geel, oranje en rood. In oktober is het ook nog goed toeven of onze camping. Tijdens de herfstvakantie is ons animatieteam actief. Buiten de vakantie om is het heerlijk rustig. U kunt een van de vele wandel- en fietstochten in Winterswijk en omgeving volgen en de dag heerlijk afsluiten in ons restaurant voor een a la carte diner of word lekker warm bij de open haard in onze koffiebar.
Kortom: reserveer snel voordelig jouw kampeerplaats voor de hele maand oktober en geniet extra voordelig van het naseizoen.

Onze camping beschikt over 3 type kampeerplaatsen. U kunt kiezen uit comfort-, luxe-, of luxe kampeerplaatsen met eigen privé sanitair. Elke campingplaats is ruim opgezet en de plaatsen zijn omgeven door bos.

Link: 447
Over onze maandplaatsen
  • 10 tot 15 m² groot
  • Geschikt voor maximaal 6 personen uit één gezin
  • 10 ampère stroom (uit te breiden tot 16 ampère)
  • Watertoevoer en afvoeraansluiting
  • CAI-aansluiting voor TV
  • Mogelijkheid tot snelle WiFi (tegen geringe betaling)
  • Toiletgebouw met (kinder)sanitair op loopafstand
  • Velden V85 - V97 en K22 - K29 (bekijk plattegrond)
Boek een maandplaats

Prijzen maandplaatsen camping Het Winkel

 

Comfortplaats

Luxe plaats

Luxe plaats met privé sanitair

April

€ 299

€ 325

€ 475

Mei

€ 499

€ 549

€ 749

Juni

€ 399

€ 439

€ 589

September

€ 249

€ 275

€ 425

Oktober

€ 199

€ 219

€ 369

Een maandplaats voor oktober reserveren of aanvragen?

Heeft u vragen over een maandplaats voor oktober op onze camping? Of wilt u online uw maandplaats reserveren? Dit kan via het contactformulier. Tevens zijn wij telefonisch te bereiken via 0543-513025. U bent natuurlijk ook van harte welkom op onze camping zodat u alvast een maandplaats kunt bezichtigen.