Voordelig kamperen in september? Boek een maandplaats!

De hele maand september voordelig kamperen in Winterswijk? Reserveer snel voor de hele maand september 2019 een kampeerplaats op Het Winkel, ons vakantiepark in de Achterhoek! Lekker lang kamperen, extra genieten van de prachtige bosrijke omgeving en de hopelijk prachtige nazomer! U leert het park en haar prachtige omgeving zo extra goed kennen. Natuurlijk kunt u vooraf altijd vrijblijvend een kijkje komen nemen naar de maandplaats. 

Kamperen in september

Als u in september komt kamperen op camping Het Winkel in Winterswijk kunt u net na het zomerseizoen in alle rust heerlijk genieten van de laatste zomerse dagen van het jaar en de natuur die langzaam maar zeker begint te verkleuren. Ook buiten de schoolvakanties is het goed toeven op en rond onze camping, volg bijvoorbeeld een van de vele wandel- en fietstochten in Winterswijk en omgeving. 
Kortom: reserveer snel voordelig jouw kampeerplaats voor de hele maand september en geniet extra voordelig van het naseizoen.

Onze camping beschikt over 3 type kampeerplaatsen. U kunt kiezen uit comfort-, luxe-, of luxe kampeerplaatsen met eigen privé sanitair. Elke campingplaats is ruim opgezet en de plaatsen zijn omgeven door bos.

Link: 447
Over onze maandplaatsen
  • 10 tot 15 m² groot
  • Geschikt voor maximaal 6 personen uit één gezin
  • 10 ampère stroom (uit te breiden tot 16 ampère)
  • Watertoevoer en afvoeraansluiting
  • CAI-aansluiting voor TV
  • Mogelijkheid tot snelle WiFi (tegen geringe betaling)
  • Toiletgebouw met (kinder)sanitair op loopafstand
  • Velden V85 - V97 en K22 - K29 (bekijk plattegrond)
Boek een maandplaats

Prijzen maandplaatsen camping Het Winkel

 

Comfortplaats

Luxe plaats

Luxe plaats met privé sanitair

Maart € 299 € 329 € 579

April

€ 305

€ 335

€ 585

Mei

€ 399

€ 439

€ 689

Juni

€ 699

€ 769

€ 1.019

September

€ 255

€ 279

€ 529

Oktober

€ 205

€ 225

€ 475

Een maandplaats voor september reserveren of aanvragen?

Heeft u vragen over een maandplaats voor september op onze camping? Of wilt u online uw maandplaats reserveren? Dit kan via het contactformulier. Tevens zijn wij telefonisch te bereiken via 0543-513025. U bent natuurlijk ook van harte welkom op onze camping zodat u alvast een maandplaats kunt bezichtigen.