Ons restaurant op recreatiepark Het Winkel

Voor een goed verzorgd à la carte diner in Winterswijk kunt u terecht bij Recreatiepark Het Winkel! Wij beschikken over een familierestaurant dat voor iedereen is opengesteld. Iedereen kan hier genieten van een heerlijk en betaalbaar diner. Dankzij de gemoedelijke en sfeervolle uitstraling zult u zich er direct thuisvoelen, ons  à la carte menu biedt u ruime keuze uit verschillende gerechten.

Onze chefkok en zijn team staan voor u klaar! Vanzelfsprekend houden wij rekening met dieetwensen en er is ook keuze als u vegetarisch eet.

Iedereen is van harte welkom!
Naast voor onze campinggasten is ons restaurant voor iedereen toegankelijk. Gezelligheid gegarandeerd!

Reserveren
Zeker zijn van een plaats in het restaurant? Reserveer dan telefonisch of per e-mail door een mail te sturen naar info@reuselink.nl.
 

Groepen
Ons restaurant kan ook afgehuurd worden voor groepen tot 60 personen. Voor meer informatie of een bezichtiging van de locatie kunt u contact met ons opnemen.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van ons restaurant op reuselink.nl.

Het hele jaar kunt u bij ons terecht voor (besloten) feesten, partijen, recepties, verjaardagen en familiereünies. Wilt u meer weten over het huren van een zaal? Neem dan contact op met ons. Uw ideeën zijn onze basis voor een geslaagd feest, dat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten!

Coffeebar
DSC_03391
DSC_0364
DSC_0377
DSC_0380