Link: 5601
Kegelen Winterswijk

Kegelen in Winterswijk? Gezellig met de familie of met vrienden? Dat doet u bij Het Winkel, in onze Kegelzaal. Onze kegelzaal is een van de zalen binnen ons zalencomplex welke knus en intiem is. Op Recreatiepark Het Winkel is de mogelijkheid om met de familie een kegelbaan te huren. Het Winkel beschikt over twee kegelbanen. Kegelen is het met een bal proberen om te gooien van 9 kegels aan het eind van een ca. 20 meter lange houten/kunststof baan met een breedte van 30 cm. Het grootste verschil met bowlen is dat de banen een stuk smaller zijn en de ballen kleiner. U kunt een baan reserveren bij de receptie of telefonisch (€12,00 per baan, per uur). Lees meer over Kegelen in Winterswijk!

 

Reserveer zelf!
Feestje vieren met kegelbaan?

Het is ook mogelijk voor een intiem gezelschap, onze kegelzaal af te huren. Viert u een verjaardag, een kinderfeestje of een familiefeest? Het kan allemaal in de Kegelzaal van Het Winkel. Onze kegelzaal is een ideale locatie voor kleine knusse partijen, bijvoorbeeld een verjaardag. In deze zaal kunt u optioneel de kegelbanen erbij te huren, om met uw gezelschap een balletje te gooien. Het is ook mogelijk hier met groepen te borrelen en te kegelen.  Lees meer over kegelen in combinatie met een feestje! Het Winkel beschikt over meerdere zalen binnen het zalencomplex, gelegen te midden van de bosrijke natuur van Winterswijk. Een ontspannen omgeving, de ideale locatie om een feestje te vieren. Zo is er de Slingezaal, de Jupiterzaal een café en een restaurant. Voor meer informatie of een bezichtiging van de locatie neemt u contact met ons op.

Bosrijke omgeving

Onze kegelzaal bevindt zich in het zalencomplex van Het Winkel. Het zalencomplex bevindt zich midden in de Winterswijkse bossen. Een prettige omgeving waarin u zich waant als u binnen komt rijden op ons terrein. Voorafgaan aan het kegelen een fijn rondje wandelen in het bos? Dat doet u direct vanuit onze locatie. U waant u direct in een ontspannen omgeving. Ons zalencomplex bevindt zich midden in de natuur, tussen de bossen, waardoor u gezellig een rondje kunt wandelen of een ommetje kunt maken voorafgaand aan het kegelen.

Kegelen Winterswijk

Wilt u meer informatie over de kegelen in de Kegelzaal van Het Winkel in Winterswijk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via T: 0031 (0)543 513025. Voor meer informatie of een bezichtiging van de locatie neemt u contact met ons op.