Klimbos Winterswijk en Ruurlo

Een klimbos bestaat uit meerdere routes op verschillende hoogtes in de bomen van een bos met een verschillende moeilijkheidsgraad. Via uitdagende bruggen en netten, stevige lianen en te gekke tokkelbanen, beleeft u een waanzinnig avontuur, middenin in de natuur. Het bezoeken van een klimbos is geschikt voor jong & oud en ideaal voor een sportief dagje uit met het gezin!

Link: www.klimbos.nl
Klimbos Ruurlo

Klimbos Achterhoek in Ruurlo is wat je noemt een echte ontdekking. Hier vind je maar liefst 6 verschillende klimavonturen en circa 100 verschillende overgangen. Oplopend in moeilijkheidsgraad en hoogtes van 3 tot niet minder dan 12 meter. Achter elke boom schuilt hier een nieuwe verrassing. Maar daar laat jij je natuurlijk niet door afschrikken. Want je weet: de overwinning op jezelf zal zoet zijn!

Klimbos Achterhoek
Hengeloseweg 2
7261 LV Ruurlo
T: (0)88 554 66 36

Ga naar www.klimbos.nl
Link: www.kswinterswijk.nl
Klimbos Winterswijk

Klimbos Winterswijk is met uitzondering van de maanden mei, juni en juli, alleen te reserveren met een grotere groep. Er zijn verschillende klimmogelijkheden bij klimbos Winterswijk. Ook beschikken ze over een bootcamp bos en een survival hindernisbaan.

Klimbos Survival Winterswijk
Bataafseweg 4
7101 PA Winterswijk
T: (0)6 20 53 68 70

Ga naar www.kswinterswijk.nl