Zwemparadijzen Winterswijk

In de nabije omgeving van Recreatiepark Het Winkel bevinden zich meerdere overdekte zwemparadijzen. Geniet hier volop van al het waterpret. Schijnt de zon buiten en geniet je liever van waterpret in de buitenlucht? Kies dan voor het zwembad op Recreatiepark Het Winkel of het Strandbad, dat zich op iets meer dan een kilometer afstand van Recreatiepark Het Winkel bevind.

Link: http://www.bahia.de
Zwembad Bahia Bocholt

Een betoverende waterwereld en een saunaweide die u in vuur en vlam brengt! Naar welk plezier u ook op zoek bent, u vindt het in het Bahia eilandbad. De Caribische sfeer, het diepe bad met cabrio-dak, wisselglijbaan, de wildwaterbaan, de grote saunaweide met 10 sauna's, massageruimten en nog veel en veel meer... Maak een duik in het Bahia paradijs!

Zwembad Bahia
Hemdener Weg 169
46399 Bocholt (DE)
T: 0049 (0)2871 27 26 6-0
 

Ga naar www.bahia.de
Link: http://www.zwembad-jaspers.nl
Zwembad Jaspers

Zwembad Jaspers is een gezellig zwembad in Winterswijk waar de hele familie zich prima kan vermaken. Er is een wedstrijdbad, een recreatiebad, een peuterbad, een whirlpool, glijbaan, stroomversnelling en een Turks stoombad.

Zwembad Jaspers bevind zich op ongeveer drie kilometer van Recreatiepark Het Winkel.

Zwembad Jaspers
Jaspersweg 3
7103 AV Winterswijk
T: 0543 514 691
 

Ga naar www.zwembad-jaspers.nl
Link: http://strandbadwinterswijk.nl/
Strandbad Winterswijk

Recreatiepark Het Winkel bevindt zich aan de rand van het Buskersbos en aan dit zelfde bos grenst ook het Strandbad in Winterswijk. Het Strandbad is één van de parels van Winterswijk; een prachtig gerenoveerd natuurbad met alle nodige faciliteiten en gemakken.

Op iets meer dan een kilometer afstand  van Recreatiepark Het Winkel bevindt zich het Strandbad Winterswijk. Het Strandbad kenmerkt zich door een ruim zandstrand waar kinderen heerlijk aan en in het water kunnen spelen. Daarnaast zijn er duikplanken, glijbanen en andere speeltoestellen. Het strandbad in Winterswijk is geopend van 1 april tot 1 oktober, echter alleen bij mooi weer.

Strandbad Winterswijk
Badweg 6
7101 JZ Winterswijk
T: 0543 514 691

Ga naar www.strandbadwinterswijk.nl