Animatie op recreatiepark Het Winkel

Recreatiepark Het Winkel is een paradijs voor kinderen. Het Winkel biedt zeer veel leuke activiteiten voor kinderen in alle leeftijden. Zo zijn er over het hele terrein speelplaatsen te vinden, zijn er grote binnen- en buitenspeeltuinen en sportvelden. Onze camping beschikt over een verwarmd zwembad met waterglijbaan en peuterbad.

Daarnaast zijn er voor de sportievelingen tennisbanen, kegelbanen, volleybalvelden, voetbalveldjes en tafeltennistafels.

Ons recreatiepark beschikt over grote zalen en recreatieruimtes voor indooractiviteiten en grote (kinder)evenementen, een kinderclubhuis en een kinderboerderij. Onze camping met zwembad is dé plek voor leuke (water) activiteiten met het animatieteam.

Activiteitenprogramma zomervakantie

Iedere week stellen we een nieuw activiteitenprogramma op. Bij onze receptie vind je een overzicht. Hieronder het animatieprogramma voor de zomervakantie.

13 t/m 19 augustus

20 t/m 25 augustus

Animatieteam in de herfstvakantie!

De hele herfstvakantie is ons professionele animatieteam aanwezig! Van zaterdag 13 t/m zondag 28 oktober. Het animatieteam is de organiseert vijf keer per dag activiteiten waar de kinderen (jong en oud) aan mee kunnen doen! Het animatieteam is meertalig, enthousiast en organiseert de leukste activiteiten.

Animatieteam

Tijdens de vakantieperiodes (hoogseizoenperiodes) hebben we een enthousiast animatieteam, met een creatief, actief en sportief programma voor jong én oud. Volop vermaak voor het hele gezin. Ons animatieteam staat vijf keer per dag voor u en voor de kids klaar en biedt een gevarieerd programma voor jong en oud. Zo is er een survivaltraining voor echte stoere jongens en meiden. Op onze camping met zwembad kunnen de kids onder begeleiding ’s avonds in het verwarmde zwembad nachtzwemmen, een ultieme vakantie beleving om nooit te vergeten!

Kidsclub

Kinderen beleven dolle pret op vakantiepark Het Winkel! Ons animatieteam organiseert elke keer weer leuke activiteiten speciaal voor kinderen. Kom naar de Kidsclub, doe mee met één van de vele leuke spelletjes of laat je creativiteit de vrije loop tijdens één van de knutseluurtjes. Gezellig dansen met je vriendjes en vriendinnetjes? Kom dan naar de minidisco, we zijn benieuwd naar al je discodansjes!

Animatie op camping
Animatieteam
Animatie
Animatie op camping
Animatieteam
Animatie
Animatie op camping
Animatieteam
Animatie
Volleybal

Waarom Het Winkel?

  • Gelegen midden in de natuur
  • Cai, WiFi en tot 16 ampère stroom aanwezig
  • Vele wandel- en fietsroutes