Rijksmonument Erve Brookert

Erve Brookert is een Rijksmonument dat bestaat uit een oud Saksische boerderij met hooischuur en origineel klompenhuis. De boerderij is gebouwd in 1875. Erve Brookert is te bezichtigen voor gasten van ‘Het Winkel’. De theetuin is direct hierop aangelegen en is op speciale tijden geopend zodat u eens rustig kunt rondlopen en dit cultureel erfgoed kunt aanschouwen.

Ga terug in de tijd en ontdek deze bijzondere plek.

Vakantie voor het hele gezin

Rijksmonument Erve Brookert op ons park bezichtigd? Ontdek dan de rest van ons park!

Bij Het Winkel kunt u heerlijk genieten op ons ruime terras van een lekker koud drankje terwijl uw kinderen enthousiast meedoen met het animatieteam of klimmen en klauteren op één van onze speelplaatsen. En wat denkt u van een frisse duik in het buitenzwembad met gigantische glijbaan?

Het Winkel zorgt voor een echte kindvriendelijke vakantie. Sportief ontspannen kan ook op onze tennisvelden, het volleybalveld, basketballcourt, tafeltennistafel en nog veel meer. Bovendien geniet u op vakantiepark Het Winkel van de prachtige bosrijke omgeving. Een omgeving waarin u heerlijk kunt wandelen en fietsen.

Rust en ruimte
Komt u juist voor rust en ruimte? Ook dan bent u bij familiecamping Het Winkel aan het juiste adres. Met onze ruim opgezette velden midden in de groene, bosrijke omgeving, waant u zich in een zee van rust. Geniet vanonder uw luifel van een zonnetje met op de achtergrond alleen vogelgeluiden.

foto hendrik 2
Brookert klein
Cultureel erfgoed Erve Brookert
Tuinen van Erve brookert

Waarom Het Winkel?

  • Gelegen midden in de natuur
  • Cai, WiFi en tot 16 ampère stroom aanwezig
  • Vele wandel- en fietsroutes