Geplaatst op: 3-11-2016
Link: 5338

3 tips voor cultuur in Winterswijk!

Cultuur happen, dat doet u in Winterswijk! Direct op ons park begint het al.

Wij delen graag onze top 3 tips voor cultuur happen in Winterswijk.
Is het een druilerige dag? Of juist een heerlijke zonnige dag, weersonafhankelijk kunt u zich storten in de cultuur van de Achterhoekse plaats Winterswijk;

Tips

  • Villa Mondriaan in Winterswijk, Kom meer te weten over Mondriaans leven;
  • Erve Brookert op ons park, een rijksmonument dat u gezien wil hebben;
  • Museum More in Gorssel. Een prachtig museum met modern realistische kunst;

Villa Mondriaan is in de winter standaard van donderdag tot en met zondag geopend. Maar niet getreurd, in de winter hebben zij een extra leuk aanbod! Wanneer u samen met uw partner een bezoek wil brengen aan de villa: Boek een Privé rondleiding.
Dit kan juist wel op maandag tot en met woensdag en is zeker net zo leuk! Voor meer informatie, ga naar de website van Villa Mondriaan.

Cultuur happen
Verblijft u op camping Het Winkel? Dat is het ideale vertrekpunt voor een dag vol cultuur. U start op ons park met ‘Erve Brookert’, een rijksmonument op ons park. Direct vanuit ons park vertrekt u richting centrum Winterswijk, om daar Villa Mondriaan, het museum dat u gezien moet hebben, aan te doen! Heeft u iets meer tijd en vindt u het niet erg om een stukje te rijden? Dan is Museum More een echte aanraden wanneer u houdt van modern realisme.

De ideale dag als het weer u in de steek laat, of juist als u wil genieten van een zonnetje op het terras, maar daarnaast cultuur wil snuiven.

Omgeving Winterswijk
In Winterswijk vindt u naast cultuur ook veel natuur. De plaats ligt omgeven door bosrijk gebied en nationaal landschap. U kunt prachtig wandelen en fietsen in de omgeving wanneer u heerlijk ontspannen wilt inspannen.

Wilt u op de hoogte worden gehouden van al ons nieuws en onze aanbiedingen?
Schrijf u dan in voor de Nieuwsbrief!

P.s. Volgt u ons al op Facebook?