Geplaatst op: 19-9-2017

Boek nu alvast voor 2018

Het vakantieseizoen 2017 loopt op het einde, wij zijn alweer volop aan het voorbereiden voor het vakantieseizoen 2018. Ons recreatiepark wordt de komende maanden weer helemaal spik en span gemaakt en er zal (groot) onderhoud gepleegd worden, het animatieprogramma voor de vakantieperiodes staat alweer gedeeltelijk op papier en...u kunt ook alvast boeken voor 2018. Een lang weekend weg met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren? Een (mid)week quality time met de hele familie tijdens de meivakantie of de zomervakantie? Bekijk en vergelijk de mogelijkheden en reserveer snel.

Benieuwd naar de prijzen? Download hieronder dan de actuele prijslijsten in pdf:

Ook voor 2018 hebben wij verschillende aantrekkelijke arrangementen samengesteld voor zowel onze camping als onze accommodaties (4-persoons chalets, 6-persoons chalets en glamping lodgetent).

Verschillende fiets- en wandelroutes in de omgeving

Vanaf Het Winkel fietst of wandelt u zo Het Nationaal Landschap rondom Winterswijk in en kunt u de ongerepte natuur op uw gemak ontdekken. Winterswijk staat bekend om de groene omgeving en het vele wild in de goed onderhouden bossen. In deze dunbevolkte streek ervaart u nog een haast ouderwetse stilte en rust. U wandelt of fietst hier door een halfopen coulisselandschap. Dit idyllische decor bestaat uit een mix van bossen, lanen, slingerende beken, houtwallen en akkertjes, maar ook oude Saksische hoeven.

Het gezellige Winterswijk

Niet alleen op ons recreatiepark, maar ook in het centrum van Winterswijk is er veel te beleven. Het centrum is slechts 5 tot 10 minuten fietsen of enkele minuten rijden met de auto. Op de vele parkeerplaatsen kunt u gratis parkeren. 
De winkelstraten zijn gezellig met een divers aanbod van (lokale) winkels. Iedere woensdagochtend en zaterdag de gehele dag wordt rondom de Jacobskerk de warenmarkt opgebouwd. De terrassen en restaurants zijn rondom de markt gesitueerd. 

Tot snel op Recreatiepark Het Winkel in Winterswijk!

Afbeelding: Volg-ons_3