Geplaatst op: 12-1-2017
Afbeelding: Snertwandeling

14 januari: lange snertwandeling door het Woold

Zaterdag 14 januari is er weer een lange snertwandeling door het Woold, 1 van de Winterswijkse buurtschappen, vlakbij onze camping. Onze eerste reactie was: wat voor een wandeling is dat? Daar kwamen we snel genoeg achter. Het is namelijk een erg leuke wandeling (ca 15km), ideaal voor echte wandelaars. Aan het eind van de wandeling krijgt u een glas glühwein en een kop snert met roggebrood en katenspek.

Wat is het?

De Lange snertwandeling is een wandeling door het winterse Woold. Het Woold is altijd mooi, of er nu sneeuw ligt, regent of prachtig weer is, een wandeling is altijd uniek en altijd geslaagd. De tocht gaat langs alle verborgen plekjes van het Woold. Langs oude spoorwegen, door onverharde paden en zelfs over de groene, Duitse grens.

Waar is het?

In het Woold van Winterswijk, of beter gezegd: vlakbij camping Het Winkel! Verzamelen doen we bij Herberg Harmienehoeve, Kulverweg 2 – 4, 7108 BB Winterswijk – Woold.

Wanneer is het?

Op zaterdag 14 januari om 10.00 uur. De wandeling zal ongeveer 5-6 uur duren.

Wat zijn de kosten?

€ 7,95 per persoon inclusief de glühwein, snert met roggebrood en katenspek. Heeft u liever geen glühwein en snert met roggebrood en katenspek? Dan kost het u € 5,00 per persoon. Reserveren is niet nodig. U kunt gepast betalen bij aankomst, PIN is niet aanwezig.

Wat moet ik zelf meenemen?

Goede, waterdichte wandelschoenen, wat te extra’s om te eten of te drinken onderweg en natuurlijk een goed humeur. Voor meer informatie kunt u naar de officiële website gaan of contact opnemen met Dhr. Wim de Vries, 06-1732 0363. Wij wensen alle wandelaars een leuke, geslaagde wandeltocht toe en natuurlijk ook heel veel plezier!

Wandelen in de sneeuw
winter wandeling
snertwandeling in het woold
Wandelen in de sneeuw
winter wandeling
snertwandeling in het woold