Geplaatst op: 2-12-2016

Tip voor de kerstvakantie! Bezoek een kerstmarkt in Duitsland!

U brengt uw kerst door in de Achterhoek? Vanuit ons park in Winterswijk, bezoekt u gemakkelijk een van de vele leuke kerstmarkten in Duitsland! 
De kerstmarkten in Duisland staan bekend om de gezellige sfeer, heerlijk eten en drinken, vele bezoekers en natuurlijk leuke kraampjes om te shoppen! Een dag vol vermaak gegarandeerd.

Wanneer de kerstmarkt bezoeken?
De meeste kerstmarkten starten half november en eindigen net voor de kerst.

Waar zijn de kerstmarkten?
In Düsseldorf, Keulen, Aken, Oberhausen en Berlijn bevinden zich markten. Maar er zijn er nog veel meer!

Veel kerstmarkten zijn ingericht rondom het centrum van de stad. Vaak kunt u zodoende de kerstmarkt combineren met de overige kerstinkopen in het centrum.
Er is bijna geen betere plek om de echte kerstsfeer al voor kerst op te snuiven! Lichtjes aan de kraampjes, chocolademelk, glühwein, het is er allemaal op de kerstmarkten!

Vanuit Winterswijk is het gemiddeld een uur rijden om te genieten op een van de vele sfeervolle kerstmarkten die Duitsland te bieden heeft! Niet ver over de grens, bevinden zich diverse  markten.

Nieuwsgierig of meer informatie over kerstmarkten? Neem contact op met onze receptie via de contactpagina of loop gerust even langs de receptie op ons park!

Wilt u op de hoogte worden gehouden van al ons nieuws en onze aanbiedingen?
Schrijf u dan in voor de Nieuwsbrief!

P.s. Volgt u ons al op Facebook?

Kerstmarkt Winterswijk