Geplaatst op: 17-1-2017
voordelen van een seizoensplaats

Voordelen van de seizoensplaatsen

2017 is al begonnen en daarom zijn wij, Camping Het Winkel, hard bezig om het nieuwe kampeerseizoen voor te bereiden! 

Ons kampeerseizoen van 2017 duurt van 31 maart tot 2 november en de reserveringen komen al gestaag binnen. De zomervakantie loopt al goed vol, voornamelijk de plaatsen met privé sanitair zijn erg populair, maar dit jaar zijn er ook veel seizoensplaatsen geboekt. Vorig jaar merkten wij al dat de seizoensplaatsen in populariteit toenamen, gelukkig zet zich dat dit jaar ook goed voort! Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van seizoensplaatsen?

Wat is een seizoensplaats?

Een seizoensplaats is een plaats die u voor een gereduceerde prijs kunt reserveren voor het gehele seizoen. Dus van 31 maart tot 2 november 2017.

Voor wie is een seizoensplaats?

Een seizoensplaats is voor de echte kampeerder. Een kampeerder die niet ‘maar’ een week of twee in de zomer wil kamperen, maar iemand die de vrijheid wil hebben om op ieder gewenst moment te kunnen komen en dan altijd zijn meest favoriete plekje heeft!

De voordelen van een seizoensplaats

Eén van de grootste voordelen van een seizoensplaats staat hebben we eigenlijk al vermeld: de vrijheid om te komen en te gaan wanneer u zelf wilt. Geen gedoe met reserveren, geen risico met dat de mooiste plekken al volgeboekt zijn. Maar er is nog een erg groot voordeel: u hoeft uw caravan niet meer iedere keer op te halen van de stalling. Bij aankomst kunt u meteen naar uw plekje toe zonder in te checken of aan te melden en u hoeft ook bij aankomst niet de hele tent op te zetten. U hoeft zelfs niet eens alle kampeerspullen bij elkaar te zoeken, want die staan er allemaal al!

Meer weten over onze seizoensplaatsen?

Wij begrijpen wel dat de populariteit van de seizoensplaatsen steeds groter wordt! Gelukkig hebben we nog een paar seizoensplaatsen vrij. Heeft u interesse in een seizoensplaats? Neem dan contact op met ons via telefoonnummer 0543-513 025 of mail naar info@hetwinkel.nl. Wilt u liever gelijk een plekje uitzoeken? Kom gerust langs, u bent altijd welkom! U kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen.

Maandplaatsen op camping Het Winkel

Naast seizoensplaatsen kunt u bij ons ook een maandplaats boeken! Zo kunt u de hele maand kamperen tegen een aantrekkelijk tarief. Lees meer over onze maandplaatsen.