Visvijver op recreatiepark Het Winkel

Gaat u voor een ontspannen belevenis? Loop dan naar de grote visvijver nabij ons recreatiepark. Visvijver 'De Puls' is mooi gelegen in de bossen en ook goed bereikbaar te voet, met de fiets of de auto.

Een visvakantie in Winterswijk vanuit ons recreatiepark is zeker de moeite waard. Zo zijn er vele vissoorten aanwezig in visvijver ‘De Puls’. Komt u lekker rustig in uw eentje vissen? Of maakt u er een gezellige dag met uw kinderen van?

Een vispas is hier, zoals op de meeste plaatsen in Nederland, verplicht. Met een vispas van W.H.V. de Karper mag u in “De Puls” met 1 hengel vissen. Heeft u geen vispas? Geen probleem! Deze vispas kunt u kopen bij de receptie van Het Winkel en kost € 5,- per dag of € 10,- per week. 

Loop direct vanuit ons vakantiepark het bos in, waar visvijver De Puls verscholen ligt. Het is er heerlijk rustig en de vijver ligt mooi beschut. Vraag bij onze receptie de plattegrond.

Vissoorten
U komt de mooiste exemplaren tegen in de visvijver! Denk aan de volgende vissoorten:

- Blankvoorn

- Ruisvoorn

- Kopvoorn

- Winde

- Brasem

- Zeelt

- Karper

- Paling

- Snoek

- Snoekbaars

Recreatiepark Het Winkel is omringd door het prachtige Nationale Landschap, een prachtige omgeving om uw hengel uit te slaan!

Ook is visvijver de Puls een prima vertrekpunt om eens een stuk te wandelen in de omgeving. U loopt vanuit ons vakantiepark direct de bosrijke omgeving in, beleef wat de rust met u doet!

visvijver-9704 klein
visvijver-9708
visvijver-9716 klein
visvijver-9718
visvijver-9704 klein
visvijver-9708
visvijver-9716 klein
visvijver-9718
Visvijver Winterswijk
Visvijver camping Het Winkel Winterswijk
Visvijver recreatiepark Het Winkel Winterswijk
Visvijver camping Achterhoek

Waarom Het Winkel?

  • Gelegen midden in de natuur
  • Cai, WiFi en tot 16 ampère stroom aanwezig
  • Vele wandel- en fietsroutes