Camping met zwembad in Winterswijk!

Lekker zwemmen met het hele gezin: het ultieme vakantiegevoel! Bij Het Winkel, viersterren familiecamping met zwembad, beleeft u volop waterpret in het verwarmde buitenzwembad met whirlpool, waterspuit en waterattributen. Durft u van de reusachtige waterglijbaan? In het vakantieseizoen (tijdens hoogseizoenperiodes) worden er op onze viersterren familiecamping ook leuke activiteiten georganiseerd, door ons animatieteam. Onze camping met zwembad in Winterswijk is gelegen midden in de bosrijke omgeving van de Achterhoek. Een prachtige plek om een heerlijk ontspannen middagje te zwemmen! Lees meer over onze camping met zwembad in Winterswijk!

Verwarmd zwembad en vrolijk kleuterbad

Ook aan de allerkleinsten is gedacht, er is een apart peuter- en kleuterbad met glijbaantje waar de kleintjes veilig in het water kunnen spetteren en spelen. Niet alleen kunt u lekker dobberen in ons zwembad, maar op onze zonneweide kunt u ook heerlijk zonnen of rustig een boekje lezen. U kunt op onze zonneweide een beschut plekje in de schaduw kiezen of juist op een comfortabele ligstoel van de zon genieten? Het kan allemaal op onze camping met zwembad in Winterswijk! Stelt u zich voor dat de kinderen zich uitleven in het zwembad, bij het animatieteam of in een van de nabij gelegen speeltuinen! Een heerlijke vakantie met gegarandeerd (water)pret voor iedereen!

Camping met zwembad
Camping zwembad
Zwembad
Recreatiepark met zwembad
Zwemmen vakantiepark Achterhoek
Vakantiepark Achterhoek met zwembad
Zwembad Het Winkel
Camping met zwembad
Camping zwembad
Zwembad
Recreatiepark met zwembad
Zwemmen vakantiepark Achterhoek
Vakantiepark Achterhoek met zwembad
Zwembad Het Winkel

Onze familiecamping

Op onze bijzondere camping in Nederland is naast ons verwarmde zwembad een fijn restaurant aanwezig. Hier kunt u lekker lunchen of dineren op ons park. Ook kunt u bij de snackcorner een heerlijk patatje bestellen. Ideaal om een middagje zwemmen mee af te sluiten. Heeft u behoefte aan nog meer ontspanning? Duik dan direct door de wellness in. Onze wellness is gelegen naast het restaurant. U leest het al, vele mogelijkheden op onze familiecamping in Winterswijk om uw vakantie goed in te vullen!

Zwembad Film

Openingstijden zwembad

Het zwembad is ieder jaar geopend vanaf 30 april tot ten minste eind augustus, maar langer als het weer het toe laat. Gedurende deze periode kan er dagelijks gebruik worden gemaakt van het zwembad. Iedere avond rond 20.00 uur sluiten we het zwembad en ‘s ochtends vanaf 9.00 uur is iedereen weer van harte welkom. Tip: s' ochtends is het lekker rustig en daarom een perfect tijdstip voor als u rustig uw baantjes wilt trekken!

Vragen over onze camping met zwembad in Winterswijk?

Heeft u nog vragen over uw onze camping met zwembad in Winterswijk? Stel ze gerust online of neem telefonisch contact met ons op via 0543-513025.  Onze receptie staat u graag te woord! Uiteraard mag u ook altijd een kijkje komen nemen op onze viersterren familiecamping! Kunt u meteen alvast sfeer proeven!

Zwembad op camping
Recreatiepark met zwembad
Camping met zwembad
Verwarmd zwembad
Camping met verwarmd zwembad
Zwembad Het Winkel

Waarom Het Winkel?

  • Gelegen midden in de natuur
  • Cai, WiFi en tot 16 ampère stroom aanwezig
  • Vele wandel- en fietsroutes