Tarieven Het Winkel

Benieuwd naar de tarieven van Recreatiepark Het Winkel? In de tarievenlijst ziet u de tarieven voor kamperen en voor onze accommodaties. U ziet hier ook het rooster van het animatieteam. Mocht u naar aanleiding van de prijslijst nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

Tarievenlijst kamperen en accommodaties

Wilt u bij ons komen kamperen en bent u benieuwd naar de tarieven? Hieronder vindt u de actuele prijslijsten van onze kampeerplaasten en accommodaties in pdf-bestand:

> Tarieven Het Winkel 2019 (pdf) (veranderingen in prijslijst voorbehouden)

Wilt u een specifieke kampeerplaats of accommodatie? Dat kan! Tegen een vergoeding van €15,00 per boeking kunt u bij uw boeking uw specifieke wensen kenbaar maken of een specifieke plaats aangeven. 

Wellness Tarieven

Wanneer u lekker wil ontspannen in onze wellness kunt u kiezen voor verschillende opties. Zo kunt u bijvoorbeeld alleen even onder de zonnebank gaan, maar ook 2 uur de sauna afhuren (uitsluitend voor gasten van ons park) is een optie. Bekijk hieronder de tarieven.

Faciliteit

Duur

Prijs

 

Zonnebank

 

 

 

Per persoon

1 keer 12 minuten

€ 4,00

 

Per persoon

10 keer 12 minuten

€ 35,00

 

 

 

 

 

Infrarood cabine

 

 

 

Per persoon

1 keer 25 minuten

€ 4,00

 

Per persoon

10 keer 12 minuten

€ 35,00

 

 

 

 

 

Sauna 

 

 

 

2 personen

Circa 2 uur

€ 18,00

 

3 personen

Circa 2 uur

€ 21,50

 

4 personen

Circa 2 uur

€ 25,00

 

5 personen

Circa 2 uur

€ 28,50

 

6 personen

Circa 2 uur

€ 31,50

 

Onze wellness bestaat uit een zonnebank, een infrarood cabine en een sauna. Meer informatie over onze wellness vindt u op de wellness pagina.

Vragen over onze tarieven op ons park in Winterswijk?

Heeft u nog vragen over de tarieven op ons park in Winterswijk op ons park? Stel ze gerust online of neem telefonisch contact met ons op via 0543-513025.  Onze receptie staat u graag te woord!