Kamperen op onze camping in de Achterhoek

Het Winkel heeft als camping in de Achterhoek voor ieder wat wils, of u nu liever wat meer privacy wilt of juist wilt genieten van de gezelligheid in de nabijheid van andere kampeerders. Onze kampeerplaatsen bevinden zich midden in de bosrijke, groene omgeving op ons park. Geniet vanuit uw eigen tent van de prachtige natuur. Heerlijk kamperen in de Achterhoek! De Achterhoek staat bekend om haar prachtige natuur en rijke cultuur.

Het gehele jaar kunt u bij ons terecht om een lang weekend, (mid)week of langere periode van uw vakantie te genieten op onze camping. Het is mogelijk luxe te verblijven op onze ANWB top camping in de Achterhoek. Zo kunt u een vakantiehuisje boeken of genieten van het glamping kamperen op onze camping. Op deze manier geniet u van de rust en de ruimte om u heen, wat het kamperen altijd zo fijn maakt. Toch bevindt u zich in een comfortabele luxe omgeving, zodat u extra kunt genieten van uw welverdiende vakantie. Uiteraard beschikt onze camping ook over diverse type kampeerplaatsen, seizoen- en jaarplaatsen en maandplaatsen

In het voorjaar geniet u van de eerste zonnestralen, van de natuur die weer tot leven komt en langzaam maar zeker weer groen kleurt. Tijdens de zomermaanden zijn de dagen lekker lang en kunt u genieten van de mooie zomeravonden. Ook de herfst heeft zo zijn charmes. De Achterhoekse natuur verkleurt langzaam van groen naar geel, oranje en rood. Misschien de natuur wel op haar mooist. Een perfecte tijd voor een weekje weg tijdens de herfstvakantie.

Over onze camping

Onze camping in de Achterhoek bestaat uit vele voorzieningen die uw verblijf tot een onvergetelijke vakantie omtoveren! Zo beschikken wij over een verwarmd buitenzwembad, indoor- en outdoor speeltuinen, een wellness, fietsverhuur en een wasserette. Ook kunt u overal op ons park gebruik maken van WIFI. Wist u trouwens dat honden toegestaan zijn op onze camping?

Vakantiepark Het Winkel in de Achterhoek
Camping met Chalets inde achterhoek
Glamping in de Achterhoek
Koffie drinken op camping Achterhoek
Dineren op camping in Achterhoek
Camping in Achterhoek met speeltuin
zwembad op onze Achterhoekse camping
Camping Achterhoek met Zwembad
Camping Achterhoek met prive Sanitair
Kamperen op camping in de achterhoek
Camping Achterhoek tentplaats
Vakantiepark Het Winkel in de Achterhoek
Camping met Chalets inde achterhoek
Glamping in de Achterhoek
Koffie drinken op camping Achterhoek
Dineren op camping in Achterhoek
Camping in Achterhoek met speeltuin
zwembad op onze Achterhoekse camping
Camping Achterhoek met Zwembad
Camping Achterhoek met prive Sanitair
Kamperen op camping in de achterhoek
Camping Achterhoek tentplaats

De natuur in de Achterhoek

Door haar prachtige bosrijke omgeving, is er ontzettend veel te beleven in de natuur van de Achterhoek. Onze camping in de Achterhoek, is het ideale startpunt voor vele Fiets- en wandelroutes door de prachtige natuur! Op slechts enkele honderden meters zijn enkele knooppunten van waaruit u een fiets- of wandelroute kunt vervolgen.
Eind juni wordt in Winterswijk de Internationale Fietsvierdaagse georganiseerd. Op slechts 2 kilometer afstand van onze camping is het startpunt van dit vierdaagse evenement. De routes leiden u niet alleen langs de mooiste plekken van de Achterhoek, maar gaan ook de grens over. 

Voor meer informatie over wandelen en fietsen door de Achterhoek, staat onze receptie u graag te woord!

Cultuur in de Achterhoek

Geniet samen met uw gezin, partner of hele familie van een verblijf op onze Camping in de Achterhoek en ontdek wat de omgeving in de Achterhoek aan cultuur te bieden heeft! De cultuur van de Achterhoek is er eentje waar veel te ontdekken valt. Zo zijn er tal van oude boerderijen in de omgeving te bezichtigen.

Een greep uit de mogelijkheden in de groene cultuurrijke omgeving van de Achterhoek:

  • Ontdek Erve Brookert, een rijksmonument op ons park
  • Kasteel Huis Bergh in 's Heerenberg
  • Bezoek één van de vele museums in Winterswijk, zoals Villa Mondriaan!

Activiteiten en evenementen in de Achterhoek

Naast culturele uitstapjes, worden in De Achterhoek ook vele evenementen en activiteiten georganiseerd van groot tot klein.
Een kleine greep uit de verschillende activiteiten:

  • Bloemencorso in Winterswijk (laatste weekend van augustus) en Lichtenvoorde (september)
  • Op woensdagochtend en zaterdag is er de warenmarkt in het centrum van Winterswijk
  • Internationale Winterswijkse Fietsvierdaagse
  • Iedere laatste zondag van de maand koopzondag in Winterswijk

Meer informatie over onze camping in de Achterhoek?

Wilt u meer informatie over onze camping in de Achterhoek? Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, bel 0543 - 513025 of kom gezellig langs, zo kunt u direct sfeer proeven op onze camping in de Achterhoek!

Wilt u een specifieke accommodatie of kampeerplaats reserveren?

Dat kan! Tegen een vergoeding van €15,00 kunt u bij uw boeking uw specifieke wensen kenbaar maken of een specifieke plaats aangeven. Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn deze wensen te vervullen, zullen wij contact met u opnemen.

Waarom het Winkel?

  • Persoonlijke aandacht voor de klant
  • Zeer goede prijs- kwaliteitsverhouding
  • Prachtige fiets- en wandelroutes
groene camping in de achterhoek
cultuur in de achterhoek
fietsen rondom onze camping in de achterhoek
klimbos achterhoek
kamperen met hond
Chalet op camping het Winkel