Hemelvaart 2020 in Winterswijk

Hemelvaart 2020 tijdens doorbrengen op ons park in Winterswijk? Uniek gelegen op het randje van de Achterhoek bij de grens met Duitsland, bevindt zich ons vakantiepark. Onze familiecamping richt zich op jong en oud! Onze ruime camping is midden in de natuur gelegen en omgeven door het Nationaal Landschap van Winterswijk.
 

Ons vakantiepark tijdens Hemelvaart

Tijdens Hemelvaart is het goed toeven op ons vakantiepark. Voor een geslaagde hemelvaartvakantie met de hele familie hebben we voor de kinderen diverse speelplaatsen, een echte binnenspeeltuin, een kinderzwembad (bij ons verwarmde zwembad) en komt ons animatieteam vijf keer per dag in actie om uw kinderen te vermaken.

Op Hemelvaartdag zal ons terras met speeltuinen vanaf 12.00 uur geopend zijn. Geniet tijdens een welverdiende pauze tijdens uw fietstocht van een overheerlijke lunch of een lekkere cappuccino. Of kom heerlijk rustig genieten van een ontbijt en/of smakelijke lunch in ons lounge café.

Het hele gezin kan zich goed vermaken op ons park. De kinderen kunnen een heerlijke duik in ons zwembad nemen, terwijl u lekker relaxed op een bedje in onze zonneweide bij het zwembad. Volledig tot rust komen kan ook, wij beschikken over een wellness op het park. In de sauna, infraroodkabine of zonnebank kunt u heerlijk ontspannen. Wat dacht u van een afsluiting van uw hemelvaartvakantie in ons eetcafé?

Camping Winterswijk
Camping Winterswijk Chalet huren
Camping Winterswijk Glamping
Camping Winterswijk koffie drinken
Camping Winterswijk dineren
Camping Winterswijk met speeltuin
Camping Winterswijk met zwembad
Camping Winterswijk met verwarmd zwembad
Camping Winterswijk groen
Camping Winterswijk tent
Tentplaats camping Winterswijk
Camping Winterswijk
Camping Winterswijk Chalet huren
Camping Winterswijk Glamping
Camping Winterswijk koffie drinken
Camping Winterswijk dineren
Camping Winterswijk met speeltuin
Camping Winterswijk met zwembad
Camping Winterswijk met verwarmd zwembad
Camping Winterswijk groen
Camping Winterswijk tent
Tentplaats camping Winterswijk

Het hemelvaartsweekend in Winterswijk

Hemelvaartsdag en dauwtrappen gaan hand in hand samen. Met familie of vrienden gaat u (volgens de traditie voor dag en dauw) een flink stuk fietsen. Dit kunt u doen door één van de vele fietsroutes in de omgeving van Winterswijk te volgen. Wilt u liever een keer een andere route volgen? In Winterswijk zetten verschillende fietsverenigingen op deze dag fietsroutes uit. De routes zijn meestal 30km of langer en leiden u langs de mooiste plekken van Winterswijk. U ziet tijdens deze tocht de vele verschillende gezichten van het Nationaal Landschap. Een ijsje eten bij de boer? Dat kan, want de kans is groot dat je onderweg een boerderijterras tegenkomt waar u kunt genieten van ambachtelijk bereid boerenroomijs.

Niet alleen op Hemelvaartsdag, maar gedurende het hele hemelvaartsweekend is er van alles te doen in Winterswijk. Op zaterdag is er natuurlijk de wekelijkse warenmarkt op de markt in het gezellige centrum en zondag 27 mei is het weer de laatste zondag van de maand en dus koopzondag in Winterswijk.

Wilt u een specifieke accommodatie of kampeerplaats reserveren?

Dat kan! Tegen een vergoeding van €5,00 voor een kampeerplaats en €10 voor een accommodatie kunt u bij uw boeking uw specifieke wensen kenbaar maken of een specifieke plaats aangeven. Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn deze wensen te vervullen, zullen wij contact met u opnemen.

Waarom het Winkel?

  • Persoonlijke aandacht voor de klant
  • Zeer goede prijs- kwaliteitsverhouding
  • Prachtige fiets- en wandelroutes
  • Cai, WiFi en tot 16 ampère stroom aanwezig
kamperen tijdens hemelvaart
spelen in de speeltuin
ANWB TOP camping 2017