Kamperen in het voorjaar?

Wilt u in het voorjaar op vakantie? Geniet van de eerste zonnestralen van 2018 op camping Het Winkel in Winterswijk. Onze camping ligt in een prachtige bosrijke omgeving, waar u kunt genieten van de natuur om u heen. In het voorjaar komt de natuur weer helemaal tot bloei: er komt blad aan de bomen, de bloemen schieten uit de grond en het gras wordt weer groen. Kom dus gezellig kamperen met uw eigen tent, caravan of kamper of boek één van onze chalets en geniet van het echte campingleven zonder de drukte van de schoolvakanties!

Kamperen in het voorjaar

Kamperen in het voorjaar op camping Het Winkel in Winterswijk is lekker rustig. Buiten de schoolvakanties om is het goed toeven op onze camping. In alle rust kunt u extra fijn genieten van vele wandel- en fietstochten.
Onze camping beschikt over 3 type kampeerplaatsen. U kunt kiezen uit comfort-, luxe-, of luxe kampeerplaatsen met eigen privé sanitair. Elke campingplaats is ruim opgezet en de plaatsen zijn omgeven door bos.

Ook in het voorjaar kunt u gebruik maken van onze vele faciliteiten

Op onze camping hebben wij vele faciliteiten zoals een binnen- en buitenspeeltuin, kegelbaan en verwarmd buitenzwembad. Ook is er een snackcorner en een campingwinkel op onze camping aanwezig. Om helemaal tot rust te komen kunt u gebruik maken van de wellness faciliteiten op ons park. Optimaal genieten in het voorjaar? Sluit uw vakantiedag af met een heerlijk a la carte diner in ons restaurant op het park.

Winterswijk in het voorjaar

De Winterswijkse natuur komt tot volle bloei in het voorjaar. Blad aan de bomen en dieren ontwaken uit hun winterslaap. Kortom: in het voorjaar kunt u te voet of met de fiets de omgeving van onze camping ontdekken. Ook in het centrum van Winterswijk is van alles te doen in het voorjaar. Op woensdagochtend en zaterdag de gehele dag kunt u de wekelijks de warenmarkt bezoeken midden in het centrum. De terrassen worden weer opgebouwd zodat u heerlijk kunt genieten van de eerste zon.

In Winterswijk kunt u niet alleen winkelen, maar er is ook voldoende cultuur. Bezoek eens Villa Mondriaan of bekijk Winterswijk van bovenaf door de kerktoren op de markt te beklimmen. Op een heldere dag kunt u wellicht ook onze camping zien!

Vragen over kamperen in het voorjaar bij Het Winkel?

Heeft u vragen over het kamperen in het voorjaar op ons vakantiepark? Wij helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0543-513025 of stel uw vraag via ons contactformulier. U bent natuurlijk ook van harte welkom op onze camping om alvast sfeer te proeven op ons park!

Wilt u een specifieke accommodatie of kampeerplaats reserveren?

Dat kan! Tegen een vergoeding van €5,00 voor een kampeerplaats en €10 voor een accommodatie kunt u bij uw boeking uw specifieke wensen kenbaar maken of een specifieke plaats aangeven. Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn deze wensen te vervullen, zullen wij contact met u opnemen.

Waarom camping Het Winkel?

  • Persoonlijke aandacht voor de klant
  • Boek voordelig een maandplaats
  • Prachtige fiets- en wandelroutes
  • Cai, WiFi en tot 16 ampère stroom aanwezig