Speelparadijs en animatie

Uw kinderen zullen zich zeker vermaken op onze familiecamping in Winterswijk, ook slecht weer! Zo vermaken ze zich in onze binnen- en buitenspeeltuin en beleven ze dolle pret met ons animatieteam. De kidsclub organiseert leuke activiteiten voor kinderen van alle leeftijden.
Bovendien zijn er tal van mooie plekken in de omgeving waar u met de kinderen naartoe kunt. Lekker rondstruinen bij Vrijetijdsmarkt Obelink of over de Winterswijkse markt. Er is genoeg veel doen in Winterswijk!

Waterpret

Een familievakantie in Nederland is niet compleet zonder een zwembad, toch? Volop waterpret beleeft u in ons verwarmde buitenzwembad met reusachtige waterglijbaan, een kinderzwembad en een aangrenzende ligweide waar u lekker kunt zonnen. Onze familiecamping is midden in het bos gelegen, waardoor u vanuit uw ligbedje van een heerlijk uitzicht geniet. Op en top vakantie dus! En bij regen? Dan neemt u een duik in één van de binnenzwembaden in de buurt, zoals bij Bahia, net over de grens bij Bocholt. 

Familiecamping in Winterswijk

Dat ons vakantiepark een echte familiecamping is, valt te zien aan de details voor kids! Zo beschikken wij over kindersanitair, wat het een waar feest zal maken voor de kinderen om hun tanden te poetsen voor bedtijd. Ook beschikken onze chalets over een hooizolder, de kinderen vinden het erg leuk om hier in te kruipen. Daarnaast is onze campingwinkel vooral in de zomer erg populair vanwege haar overheerlijke ijsjes.
 

Meer informatie over onze kindvriendelijke camping in Winterswijk?

Wilt u meer weten over onze kindvriendelijke camping in Winterswijk? Neem gerust contact met ons op via het online contactformulier of bel ons! Tel. +31 (0)543 513025 U bent natuurlijk ook van harte welkom op ons park voor meer informatie!

Kindvriendelijke camping animatie
Kindvriendelijk kamperen
kindvriendelijke camping speeltuin
Kindvriendelijke camping animatie
Kindvriendelijk kamperen
kindvriendelijke camping speeltuin

Wilt u een specifieke accommodatie of kampeerplaats reserveren?

Dat kan! Tegen een vergoeding van €15,00 kunt u bij uw boeking uw specifieke wensen kenbaar maken of een specifieke plaats aangeven. Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn deze wensen te vervullen, zullen wij contact met u opnemen.

Waarom Het Winkel?

  • Professioneel en enthousiast animatieteam
  • Verwarmd buitenzwembad met grote waterglijbaan
  • Kinder- én privé sanitair