Lekker weg tijdens de Meivakantie 2020 in Winterswijk

De Meivakantie 2020 in Winterswijk doorbrengen? Lekker op vakantie met het hele gezin in Winterswijk? Kom kamperen op Het Winkel! Uniek gelegen aan de rand van Winterswijk bij de grens met Duitsland, bevindt zich ons vakantiepark. Onze familiecamping richt zich op jong en oud en is midden in de natuur gelegen en omgeven door het Nationaal Landschap van Winterswijk. Lees hieronder meer over uw meivakantie 2020 in Winterswijk bij vakantiepark Het Winkel!

Vermaak voor het hele gezin tijdens de meivakantie 2020

Het hele gezin kan zich goed vermaken op ons park. De kinderen kunnen een heerlijke duik in ons verwarmde buiten zwembad nemen, terwijl u lekker relaxed op een bedje in onze zonneweide bij het zwembad. Hoe relaxed kan vakantie zijn! Wat dacht u van een heerlijk ijsje vanuit onze campingwinkel en een afsluiting van uw meivakantie in ons eetcafé?

Natuurlijk zijn er op ons vakantiepark in de meivakantie van 2020 voldoende speelmogelijkheden voor de kinderen. Er is een zwembad met grote glijbaan en kinderbad, er is kinderanimatie met een enthousiast animatieteam (tijdens hoogseizoenperiode) dat elke dag leuke knutsels, spelletjes en (sport) activiteiten organiseert. De grote speeltuin naast het kinderclubhuis is ook zeer geliefd. Over het gehele terrein verdeeld zijn eveneens diverse speeltoestellen gelegen. Bij minder weer kunnen de kinderen terecht in de binnenspeeltuin, met vele meters aan klim-, klauter- en glijplezier. 

op vakantie in de meivakantie
Chalet huren in de meivakantie
huur een Glamping-tent tijdens de meivakantie
coffeebar op camping het winkel
Lekker eten bij Reuselink
met slecht weer lekker binnenspelen
Camping Het Winkel Winterswijk
fietsen door de bosrijke omgeving van Winterswijk
Kamperen tijdens de meivakantie
met de tent op pad in de meivakantie
op vakantie in de meivakantie
Chalet huren in de meivakantie
huur een Glamping-tent tijdens de meivakantie
coffeebar op camping het winkel
Lekker eten bij Reuselink
met slecht weer lekker binnenspelen
Camping Het Winkel Winterswijk
fietsen door de bosrijke omgeving van Winterswijk
Kamperen tijdens de meivakantie
met de tent op pad in de meivakantie

Er op uit in Winterswijk

In Winterswijk en omgeving kunt u ook vele leuke uitstapjes maken. Het centrum van Winterswijk heeft vele verschillende winkels (met iedere laatste zondag van de maand koopzondag), cafeetjes en restaurants. Op woensdagochtend en zaterdag kun je de Winterswijke warenmarkt bezoeken. Deze gezellige markt is in 2013 uitgeroepen tot beste warenmarkt van Nederland!

Rondom Koningsdag wordt op de parkeerplaats van schouwburg De Storm de kermis opgebouwd. Op Koningsdag zijn verschillende activiteiten in het centrum van Winterswijk, zoals een paardenmarkt, kinderspelen en ook de horecagelegenheden haken in op Koningsdag.

Wilt u liever de omgeving verkennen? Direct vanuit ons vakantiepark in Winterswijk stapt u in een groene omgeving, waar u heerlijk tot rust komt. Volg één van de vele fiets- en wandelroutes door de Winterswijkse natuurgebieden (zoals het Wooldse Veen, het Rommelgebergte en de Bekendelle) en geniet van de natuur, de rust en een uniek stukje Achterhoek. Ook bij Het Hilgelo, aan de andere kant van Winterswijk, kunt u heerlijk wandelen, fietsen en recreëren. Hoe heerlijk is het om na een eindje fietsen, neer te strijken op ons terras bij het restaurant op het park? Dat is nu echt genieten in uw meivakantie!

Houdt u van vissen? Dan kunt u vanuit ons park vissen in Visvijver 'De Puls'. U kunt hier gemakkelijk te voet heen, maar de vijver is ook met de auto en fiets te bereiken. 

TIP: Neem ook eens een kijkje in de nostalgische tuin van Erve Brookert. Een cultureel erfgoed uit 1875 midden op het terrein van Recreatiepark Het Winkel waar de tijd volledig heeft stilgestaan. Waan u in de mooie oude tijd van de 19e eeuw. Zeker een kijkje waard voor jong en oud.

Zwembad op Camping Het Winkel

Mocht het weer mooi genoeg zijn, kan er volop gezwommen worden in ons buitenzwembad!

Animatie op ons park in de meivakantie!

Voor kids is er animatie aanwezig tijdens de meivakantie 2020 op ons vakantiepark in Winterswijk! Speciaal tijdens de meivakantie is er op onze camping in de Achterhoek een animatieteam aanwezig met een vol programma voor kinderen van alle leeftijden. Verzamelen begint op de kidsclub en vanuit daar zijn er de hele dag door diverse activiteiten. Denk aan een gezellige warme avond in mei rond het kampvuur, maar ook zijn er leuke binnen activiteiten.

Ons animatieteam is de hele meivakantie van 2020 op ons vakantiepark aanwezig.

Aanbiedingen Meivakantie 2020 Winterswijk

Onze familiecamping biedt diverse aanbiedingen voor de meivakantie van 2020 in Winterswijk!

Zo kunt u verblijven op onze familiecamping in een vakantiehuisje. Bekijk direct onze interessante aanbiedingen voor de meivakantie!

Kampeert u liever op een van onze kampeerplaatsen? Bekijk direct onze aanbieding voor kamperen in de meivakantie!

Ook kunt u ervoor kiezen om luxe te kamperen in uw meivakantie van 2020! Wanneer u kiest voor luxe kamperen huur dan een glamping lodgetent op ons vakantiepark.

Vragen over uw Meivakantie 2020 in Winterswijk

Heeft u vragen over uw meivakantie in Winterswijk? Neem dan contact met ons op of bel ons op 0543-513025! Uiteraard bent u meer dan welkom om even langs te komen voor vragen, kunt u meteen alvast sfeerproeven! Onze receptie staat voor u klaar!

Wilt u een specifieke accommodatie of kampeerplaats reserveren?

Dat kan! Tegen een vergoeding van €15,- kunt u bij uw boeking uw specifieke wensen kenbaar maken of een specifieke plaats aangeven. Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn deze wensen te vervullen, zullen wij contact met u opnemen.

Op vakantie met de kids tijdens de meivakantie

Waarom het Winkel?

  • Persoonlijke aandacht voor de klant
  • Het animatieteam is de hele meivakantie aanwezig
  • Prachtige fiets- en wandelroutes
  • Cai, WiFi en tot 16 ampère stroom aanwezig
Erve Brookert bekijken
Buitenspelen op de camping
bij mooi weer tijdens de meivakantie kun je volop zwemmen
het Hilgelo
ons restaurant is geopend tijdens de meivakantie
ANWB Top Camping 2017