Pasen 2020 in Winterswijk

Viert u uw paasweekend van 2020 in Winterswijk? Camping Het Winkel is een gezellige familiecamping in Winterswijk, uniek gelegen op het randje van de Achterhoek bij de grens met Duitsland. Wij zijn een camping waar veel te beleven is, voor jong en oud! Onze ruime groene camping is midden in de natuur gelegen en omgeven door het Nationaal Landschap van Winterswijk. Wilt u uw paasvakantie van 2020 in Winterswijk doorbrengen? Lees dan verder!

Pasen op ons vakantiepark in Winterswijk

Stelt u zich voor: heerlijk te voet of op de fiets het landschap van Winterswijk verkennen. Aansluitend neemt u heerlijk een verfrissende duik in ons verwarmde buitenzwembad. Vervolgens ontspant u in onze wellness op het park in de sauna, infraroodkabine of zonnebank. Als afsluiting van de dag komt u gezellig eten in ons eetcafé. Over ons hele vakantiepark kunt u gebruik maken van WIFI. En natuurlijk zijn er op de camping voldoende speelmogelijkheden voor kinderen, zoals onze kinderboerderij, diverse speeltoestellen en onze binnen- en buitenspeeltuin

Animatie op ons park tijdens Pasen

Op onze camping is tijdens Pasen een animatieteam aanwezig met elke dag een leuk programma voor kinderen van alle leeftijden. Het animatieteam verzamelt in de kidsclub en organiseert vanuit daar vele leuke activiteiten. Ons animatieteam organiseert bijvoorbeeld nachtzwemmen, kampvuur avonden, bosspeurtochten en er zijn vele thema weken. De hele dag door zijn er diverse activiteiten. 

Eitjes zoeken!
Tijdens Pasen mag de Paashaas natuurlijk niet ontbreken. Op Eerste Paasdag brengt hij een bezoek aan camping Het Winkel! Heeft hij ook dit jaar weer paaseieren voor de kinderen verstopt? Alle kinderen mogen helpen zoeken! Het wordt een geweldig paasweekend die ze niet snel vergeten. Tijdens de paasvakantie komt het animatieteam 5 keer per dag in actie op Het Winkel.

Open dag op onze camping tijdens het paasweekend

1e Paasdag is het weer open dag op onze camping om de start van het kampeerseizoen in te luiden. Tijdens deze open dag zijn onze voorzieningen niet alleen geopend voor onze campinggasten, maar ook voor andere geïnteresseerden. Wij organiseren deze dag samen met ons animatieteam allerlei leuke activiteiten voor u en de kinderen. Wij serveren een paasontbijt en ook het paaseieren zoeken samen met de paashaas zal zeker niet ontbreken dit paasweekend.

Vragen over uw paasvakantie?

Heeft u vragen over uw paasvakantie bij ons vakantiepark Het Winkel? Neem dan gerust contact met ons op, bel met onze receptie +31 (0)543 513025 of kom gezellig langs! Zo kunt u meteen alvast sfeer proeven!

Camping Winterswijk
Camping Winterswijk Chalet huren
Camping Winterswijk Glamping
Camping Winterswijk koffie drinken
Camping Winterswijk dineren
Camping Winterswijk met speeltuin
Camping Winterswijk met zwembad
Camping Winterswijk met verwarmd zwembad
Camping Winterswijk groen
Camping Winterswijk tent
Tentplaats camping Winterswijk
Camping Winterswijk
Camping Winterswijk Chalet huren
Camping Winterswijk Glamping
Camping Winterswijk koffie drinken
Camping Winterswijk dineren
Camping Winterswijk met speeltuin
Camping Winterswijk met zwembad
Camping Winterswijk met verwarmd zwembad
Camping Winterswijk groen
Camping Winterswijk tent
Tentplaats camping Winterswijk

Wilt u een specifieke accommodatie of kampeerplaats reserveren?

Dat kan! Tegen een vergoeding van €15 kunt u bij uw boeking uw specifieke wensen kenbaar maken of een specifieke plaats aangeven. Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn deze wensen te vervullen, zullen wij contact met u opnemen.

Waarom het Winkel?

  • Persoonlijke aandacht voor de klant
  • Verschillende paasactiviteiten
  • Prachtige fiets- en wandelroutes
  • Cai, WiFi en tot 16 ampère stroom aanwezig
De sauna van camping het winkel
Paasvakantie op camping het winkel
Met pasen steken we het Paasvuur aa
animatie tijdens pasen
ANWB Top Camping 2017